Brnabić u Vranju: Hvala pripadnicima službi bezbednosti što se žrtvuju za nas

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić obišla je u utoraku Vranju izgrađene stanove i gradilište novih stambenih zgrada za pripadnike snaga bezbednosti.

Brnabić je tom prigodom rekla da ovaj projekat "ima širi efekat na društvo".

- Posebno mi je drago što na svim gradilištima gde se grade stanovi za pripadnike službi bezbednosti, rade naša domaća preduzeća.

Na ovom gradilištu će biti izgrađeno još 289 stanova u pet zgrada, u već izgrađenom kompleksu imamo 186 stanova.

Hvala, još jednom, svim pripadnicima službi bezbednosti i njihovim porodicama, zato što se oni žrtvuju za nas svaki dan, da bismo mi bili bezbedni - istakla je Brnabić.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da Vranjanci dobro pamte da je ovo naselje do pre samo godinu i po dana bilo zapušteno i neiskorišćeno građevinsko zemljište.

- Sada imamo potpuno drugačiju sliku, prelepo moderno stambeno naselje.

Mi planiramo da u ovom delu grada krenemo sa izgradnjom kotlarnice, etažne garaže, kao i nove policijske stanice.

Drago nam ne da Vlada Vranje uvek svrstava u sve projekte od nacionalnog značaja - istakao je gradonačelnik Milenković.

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da Vlada Republike Srbije ulaže 290 miliona evra u izgradnju 7.950 stanova, koji će biti završeni do 2022. godine.

- Moramo da učinimo sve da se građevinarstvo razvija i da imamo što više posla za nove radnike.

Ulaže se i u izgradnju puteva, modernizaciju pruga, otvaraju se novi aerodromi, a sve sa ciljem da ljudi ostanu i žive u Srbiji - rekla je Mihajlović.

Komentari

Da žive u Vranju,pa da li bi gospodnja ministarka živela negde gde nema struje u 21-om veku,kao što moja porodica i ja već deset meseci nemamo struju...More bežimo iz Srbije gde nas djavo nosi,ovo se izdržati ne može ...Znam odgovor neću dobiti jer oni nikome ne odgovaraju kao ni ovi u Vranju...SILA SU,A PROTIV SILE LEKA NEMA

Najnovije vesti