Božičić: Preboleli smo poraz od Voše, u Inđiju sa pozitivnom energijom

Surdulički Radnik gostovaće FK Inđiji u predstojećem petom kolu Super lige Srbije u fudbalu, a utakmica dolazi nakon neprijatnog poraza (0:4) od Vojvodine na domaćem terenu u Surdulici.

Šef stručnog štaba Radnika Slaviša Božičić rekao je na konferenciji za medije pred ovaj meč da je iza ekipe "teška psihološka nedelja" nakon poraza od Novosađana koji, kako je rekao, "nije realan u odnosu na kvalitet surduličke ekipe i ige koje su u prezhodna tri superligaška kola prikazali".

- Sigurno da nas je to poremetilo u našim planovima, međutim ovo su sjajni momci, jedna sjajna ekipa i uspeli smo da atmosferu u timu podignemo na viši nivo kroz trenažni proces ove nedelje.

Siguran sam da u Inđiju idemo sa jednom pozitivnom energijom - rekao je Božičić pred novinarima.

On je apostrofirao da će njegov tim igrati protiv ekipe "koja već duže vreme igra zajedno".

- Trener koji vodi tim radi to već treću godinu, dakle veoma je uigran protivnik, znaju šta rade pogotovu na svom terenu.

Međutim, to nas neće poremetiti.

Imamo svoje planove i ciljeve.

Najbitnije je da su igrači ponovo na visokom nivou kao s početka prvenstva i što se tiče psihičkog stanja i što se tiče trenažnog procesa.

Očekujemo tešku i kvalitetnu utakmicu, ali nadam se da ćemo na kraju te utakmice biti apsolutno zadovoljni - dodao je Božičić.

Kapiten Radnika Dušan Stevanović naglasio je da Surduličane očekuje vrlo teška utakmica.

- Ali, mi kao i u svako kolo ulazimo s ciljem da pobedimo.

Ako budemo poštovali sve urađeno u nedelji za nama u okviru treninga i priprema, verujem da ćemo se kući vratiti sa tri boda - rekao je Stevanović.

Kada je reč o situaciji sa igračkim kadrom za ovaj meč, Božičić je napomenuo da je zdravstveni bilten mnogo bolji od prošlonedeljnog - u igru se vraćaju Danoski, Đorđević i Makarić.

Utakmica Inđija – Radnik odigraće se na stadionu FK Inđija u subotu 17. avgusta, a početak susreta zakazan je za 17 sati.

Najnovije vesti