Božićni paketići Kola srpskih sestara za ugroženu decu

Sto pedeset božićnih paketića za mališane iz ranjivih grupa pripremile su članice Kola srpskih sestara Prepodobna Anastasija, koje funkcioniše pri Eparhiji vranjskoj u Vranju.

One će za Božić obradovati decu koja žive u teškim materijalnim uslovima, bolesnu i decu ometenu u razvoju, saopšteno je preko zvanične Fejsbuk stranice.

Dobar deo poklona i ove godine su pripremali mališani iz Vranja koji pohađaju časove veronauke, vršnjaci dece kojoj su pokloni namenjeni.

- Ovi mladi ljudi velikog srca koji su darivali igračke, slatkiše, grickalice, školski pribor, sredstva za higijenu i ostalo još jednom su pokazali koliko im je stalo do ove dece i koliko su želeli da ih obraduju poklonima - poručuju iz Kola srpskih sestara u Vranju.

Komentari

Koje kolo sestara, Kolo koje je napravio Pahomije kako bi promovisao pojedince, Kolo koje se sastoji od tri-cetiri popadije. Ovo su poslednji trzaji pred veliku propast, a ove poklone su donirala jadna deca u skolama koju veroucitelji primoravaju da donose. Smesno i tuzno!!!

Najnovije vesti