BAT donirao kompjutersku opremu Gradskoj upravi

Direktor BAT- a u Vranju Ričard Vredenberg i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković potpisali su Ugovor o donaciji, kojim je kompanija "British American Tobacco" donirala u petak, 2. novembra lokalnoj samoupravi IT opremu.

Donacija se sastoji od 30 desktop računara, 15 laptop računara, 10 monitora i 2 štampača.

Ričard Vredenberg, izrazio je ovom prilikom spremnost za dalju saradnju sa lokalnom samoupravom, najavivši planove za realizaciju nekih novih projekata u narednom periodu.

Gradonačelnik Milenković se zahvalio na ovoj vrednoj donaciji i istakao da je BAT uvek imao razumevanje za potrebe lokalne samouprave.

- U proteklih 13 godina, ulaganja BAT-a u lokalnu zajednicu procenjuju se na oko 600.000 evra kojim ste podržali realizaciju mnogobrojnih projekata, što vas svrstava u red društveno odgovornih kompanija.

Današnja donacija će većim delom biti usmerena ka Centru za socijalni rad i delimično prema Gradskoj upravi.

Nadam se da će naša uspešna saradnja biti nastavljena i u narednom periodu - rekao je Milenković.

Na sastanku je bilo reči o realizaciji značajnih projekata, poput završetka obilaznice u Bunuševcu, Hiruškog bloka i Pozorišta.

Gradonačelnik je, takođe, dodao da je završena projektno tehnička dokumentacija i da se uskoro očekuje realizacija projekta izgradnje Regionalnog centra za vanredne situacije.

Najnovije vesti