Asfaltirana Ulica Franše D' Eperea, investicija 4,8 miliona

Radovi na asfaltiranju Ulice Franše D' Eperea u Vranju realizovani su prethodnih dana u okviru Komunalnog programa za 2023. godinu.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković kazao je prilikom obilaska gradilišta da je, pre asfaltiranja, preko projekta Čista Srbija, u ovoj ulici izgrađena kanalizaciona mreža i zamenjene stare azbestne cevi na vodovodnoj mreži.

"Želim da naglasim da sam izuzetno zadovoljan realizacijom ovog projekta, jer je bilo mnogo problema u smislu rešavanja imovinsko pravnih odnosa.

Drago mi je što su žitelji ovog dela grada konačno dočekali asfalt", rekao je Milenković.

On je podsetio da je dan ranije asfaltirana Ulica Kajamakčalanska, u dužini od 230 metara i širini 4,2 metra, vrednosti 2,5 miliona dinara.

"Nastavljamo sa realizacijom Komunalnog programa, a prema utvrđenom planu sledi asfaltiranje ulica Cetinjske i Dimitrija Tucovića", dodao je Milenković.

Ulica Franše D' Eperea asfaltirana je u dužini od 518 metara.

Širina kolovoza je 3,2 metra.

Vrednost radova je oko 4,8 miliona dinara.

Komentari

Ima li nade za Ul.Koste Abrasevica
ulica je u sred centar grada ali je zarasla kao da je u 12.veku
Korov,djubre,crep,blato,kola,kaldrma ...
Bahmut je idila za ovo ovde.

Кад имаш руралног лика који одлучује,па су сеоске улице,где се градило без дозвола, битније од централних.Вуче си га порекло.

Lepo jento sto je ulica uradjena za svaku pohvalu ali ulica koja je bila siroka 5 metara sada je asvaltirana na 3.20 metra zasto zar nijs moglo jos malo da se prosiri ovako izgleda kao atletska staza

Znaci na Kantara ste mu asvaltirali ulicu? Sad ce i neke druge da dodjev na red?

Najnovije vesti