Asfaltira se put u Buštranju, Milenković obećao ulaganja za ostanak mladih

U selu Buštranje izvode se radovi na asaltiranju puta u dužini od 1,3 kilometra i širine 2,6 metara, saopšteno je u sredu preko zvaničnog sajta grada Vranja.

U sredu je, precizira se, asfaltirana deonica puta koja povezuje sela Buštranje i Buljesovce.

Vrednost radova je 9,5 miliona dinara.

Gradonačelnik Slobodan Milenković, prilikom obilaska radova, kazao je da je ova trasa puta "veoma važna za meštane jer će umnogome poboljšati poljoprivrednu proizvodnju i olakšati transport robe".

"U prethodnom periodu mnogo je uloženo u ovaj kraj.

Obnovljena je fasada i stolarija u školi, a u planu je i uvođenje grejanja.

Prošle godine pošljunčan je put u selu Rusce u dužini od 3,5 kilometra", kazao je Milenković.

On je dodao da je obnovljena mesna kancelarija u selu Milanovo, te da je "ulagano i u unapređenje javne rasvete".

"U narednom periodu nastavićemo sa ulaganjima u infrastrukturu na selu jer je to od ključne važnosti za opstanak ljudi, pre svega mladih", obećao je Milenković.

Zoran Trajković predsednik mesne zajednice Buštranje, zahvalio se gradonačelniku i gradskom rukovodstvu na ovoj značajnoj investiciji, jer kako je istakao "ovaj put će mnogo značiti meštanima ovih sela".

Milenković je u sredu obišao i domaćinstvo Stošić u selu Buljesovce.

Komentari

Prema Tesoviste-Gumeriste nisu pustili radnu masinu 30 godine da poravnja put, a kamo li asfaltira. Inace taj su put mestani prosekli svojim sredstvima. Nikad se ni jedna vlast nije setila da poravna ili popravi. Prema tesoviste jedan metar asfalta nisu pustili od kad je sagradjen pre 40-50 godina

Aha, ostace mladi, po 3 djaka je u razredu, i pitanje je vremena kad ce i te porodici otici. Dve autobuske linije, bez ambulante, poste... idealni uslovi za zivot, u sns prici.

Najnovije vesti