Arsić: U ponedeljak podnosim prijavu protiv Mitrovića VIDEO

Vranje/Bujanovac - Koordinator Narodne stranke (NS) za Pčinjski okrug i KiM Saša Arsić izjavio je za Vranje News da će u ponedeljak podneti krivičnu prijavu protiv Nenada Mitrovića, narodnog poslanika i šefa odbora SNS-a u Bujanovcu zbog "povrede časti i ugleda".

On je odgovarajući na novinarsko pitanje na konferenciji za medije Narodne stranke u Vranju precizirao da je "prijava spremna i da se nalazi kod njegovog advokata, a da će u ponedeljak 9. decembra biti predata nadležnom tužilaštvu.

Prijava se, kako je pojasnio Arsić, tiče Mitrovićevevih tvrdnji koje je izneo gostujući na RTV Vranje 8. novembra ove godine kada je, kako naglašava Arsić, "neovlašćeno pokazao fotografiju" na kojoj Arsić drži automatsko oružje".

- On je na taj način želeo da me kompromituje kao osobu i političara koji, eto, navodno preti oružjem i navodno poseduje automatsko oružje.

A, zapravo, reč je o situaciji u kojoj su dva vojnika Vojske Srbije, pod punom opremom, došla u Dom zdravlja u Bujanovcu, dovodeći jednog kolegu da mu ukažemo pomoć nakon povređivanja.

Sve se dešavalo ispred sedišta Hitne pomoći i u situaciji kada smo iz vozila morali da sklonimo oružje i opremu da bismo vojniku ukazali pomoć.

Tada smo se spontano slikali sa vojnicima, a onda su oni koji žele da me kompromituju isekli tu fotografiju i ostavili deo gde se samo vidi moja glava i deo mitraljeza.

Potom je ta slika pokazana u programu Televizije Vranje gde je rečeno da ja "držim mitraljez na poslu i tako dočekujem albanske pacijente".

Oni su mi time praktično nacrtali metu na čelu, iskoristili moje lične fotografije bez dozvole i pozivali na međuetničku mržnju.

Mitraljez naravno ne posedujem, ko uopšte može u Srbiji da poseduje takvo oružje, tako da je reč o manipulaciji - rekao je Arsić na konferenciji za medije.

SNS je opoziciona stranka u SO Bujanovac, dok je Saša Arsić član Opštinskog veća.

Najnovije vesti