Arsić: Opozicija zamajava narod pričama o budžetskim zloupotrebama

Nakon zahteva odbornika bujanovačke skupštinske opozicije Miodraga Milkovića, čiji odbor Ujedinjene seljačke stranke participira u odborničkoj grupi okupljenoj oko SNS-a da se izveštaj o trošenju novca iz budžeta predstavi na posebnoj sednici skupštine, zamenik predsednika opštine Stojanča Arsić najavljuje da će "tako će i biti".

- Apsolutno ništa ne krijemo, a svi ti podaci su već dostupni javnosti na zvaničnom sajtu opštine.

Ispunićemo zahteve opozicije, samo da im više ne bismo davali povoda da zamajavaju narod nekakvim pričama o zloupotrebama - rekao je Arsić u izjavi za Bujanovačke.

On je izneo stav da je bujanovačka opozicija "u stalnoj predizbornoj kampanji".

- Naumili su da sve do izbora ponavljaju ove zahteve, želeći da ubede građane da kao traže izveštaje zbog saznanja o nepravilnostima, a vlast ih ne daje jer nešto krije.

Naredna sednica će pokazati ko je bio u pravu - kazao je Arsić.

Odbornik Miodrag Milković zatražio je da skupština formira posebnu komisiju koja bi ispitala tzv. kapitalne projekte - transfer stanicu, put Zarbince – Muhovac i uređenje korita Trnovačke reke.

Milković tvrdi da su "utrošena ogromna sredstva, a urađeno veoma malo ili ništa".

- Spremićemo izveštaje i o tim projektima u kojima će se jasno videti koliko je urađeno i da li je to "ništa".

I ne samo izveštaje, postaraćemo se da predstavnik Instituta CIP, nadzornog organa, prisustvuje sednici i pruži odgovore na sva pitanja - zaključio je Arsić.

Najnovije vesti