Antić: Za naše ispadanje kriva familija Tončev, gasim Dinamo VIDEO

Trener i predsednik vranjskog Dinama Dragan Antić optužio je u nedelju "familiju Tončev" za ispadanje njegove ekipe iz fudbalske Super lige.

- Familija Tončev i Radnik iz Surdulice cele sezone su nas "klali" sudijama i iživljavali se nad nama - rekao je trener vranjskog Dinama Dragan Antić, nakon ispadanja njegove ekipe iz Super lige Srbije u fudbalu.

Dinamo je u nedelju pobedio Inđiju sa 2:0, ali je ispao zahvaljujući jednom datom golu manje (u prvoj utakmici Inđija slavila sa 3:0).

- Ja ovo za trideset godinama igranja fudbala i bavljenja ovim sportom nisam doživeo; da jedna familija, u kojoj niko nije šutnuo ni vrapče s praga, vode srpski fudbal.

Tako će uništiti ne samo Vranje kao fudbalski centar, već i Kragujevac, Kraljevo i druge.

U tri utakmice sa Radnikom ove sezone sudije su nas masakrirale i Novica Tončev je krivac što smo mi ispali iz lige, sa svojim sinom i bratom - rekao je Antić.

Antić je dodao da mu posle ovakvog raspleta i dešavanja u srpskom fudbalu ne preostaje ništa drugo nego da ugasi FK Dinamo.

- Dinamo je bio jedina svetla tačka ovog grada.

Ja mislim da se od danas gasi, jer neću dozvoliti nikome da se iživljava sa ovim klubom.

Pozivam predsednika FSS Slavišu Kokezu da se pozabavi ovakvim stvarima u našem fudbalu.

Neka me kazne ako hoće i doživotno.

Nepravdu ne trpim i više ne mogu i neću da ćutim - kazao je Antić pred novinarima.

Antić se pojavio na konferenciiji za medije posle utakmice sa Inđijom u Vranju iako ga je Disciplinska komisija suspendovala na tri meča zbog isključenja u prvom meču baraža u Inđiji.

Prethodno je na konferenciju kao predstavnik kluba radi obraćanja novinarima došao njegov sin i sportski direktor kluba Marko Antić.

Mlađi Antić je na konferenciji za medije govorio u nešto drugačijem tonu.

Predstavnici vranjskog kluba čestitali su gostujućem treneru Srđanu Blagojeviću na zasluženom plasmanu u Super ligu

Komentari

Prijatelju ti nemas 20 utakmica u dinamo...ti ces da gasis klub..dinamo nije tvoj..aloooo...odlaziiii

Jedna od mnogih tvojih nebuloznih izjava,napadas Tonceve to ti nije pametno i mnogo svojatas Dinamo,imalo je mnogo kvalitetnijih fudbalera pa nisu davali takve izjave tog tipa Dinamo nije tvoje privatno vlasništvo iako si se tako ponašao,ustvari tebe Dinamo i ne interesuje već tvoja sujeta i pohlepa.

Recko placete ti i Marko,znate li kolko je ljudi zaplakalo zbog vas...

Auuu koliko si ti prso. Nije bre Dinamo tvoje vlasnistvo da ga gasis.

Najnovije vesti