Antić: Prvo im je bitna lažna vest, a onda zvanična izjava

Nema nikakvih raskola i podela unutar Gradskog odbora SPS-a u Vranju, kazao je u izjavi za dnevni list Danas šef vranjskih socijalista Zoran Antić, koji se nakon saobraćajne nesreće nalazi na kućnom lečenju.

Antić obavlja i funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije i nedavno je imao lakšu saobraćajnu nezgodu prilikom povratka sa službenog puta.

- Odlukom najviših partijskih organa Novica Tončev je postavljen za koordinatora predizbrnih aktivnosti na jugoistoku Srbije.

Ja sam zadužen za Vranje.

Kako fizički nisam u stanju da se priključim aktuelnim predizbornim aktivnostima to su umesto mene učinili Srđan Dekić, Dejan Ilić, Branimir Stojančić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković ispred omladine SPS i kordinatorka zadužena za žensku populaciju Lidija Novković.

To je bio sastanak važan za partiju – izjavio je Antić za Danas.

On je dodao da pojedini portali prvo objave lažnu vest, a potom traže zvaničnu izjavu, što je po njegovom mišljenju "krajnje nekorektno".

Antić ne demenatuje da su u predizborne aktivnosti uključeni Miroljub Stojčić, bivši gradonačelnik Vraja, te još dvojica nekadašnjih funkcionera socijalista.

Zamoljen da prokomentariše navodni odlazak dvojice aktuelnih gradskih većnika iz redova SPS Nebojše Zupančića i Dejana Ivanovića, on je rekao da "ne želi da ulazi u spekulacije, a po najmanje u nečije lične stavove u poltici".

(V. Ristić)

Najnovije vesti