Antić: Protiv Sinđelića nas zanimaju samo tri boda

Dočekaćemo Sinđelića bez tri, četiri standardna fudbalera, ali je naš izbor jasan - moramo da pobedimo kako bismo sačuvali šanse za povratak u Super ligu, izjavio je u Vranju šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić.

Dinamo je u prošlom kolu doživeo bolan poraz od Metalca u Gornjem Milanovcu sa 3:2, golom domaćih (koji su u tom momentu imali dva igrača manje) u desetom minutu nadoknade vremena.

Vranjanci su u nezavidnoj poziciji na tabeli jer sa 26 bodova već zaostaju osam koraka za prvoplasiranim Zlatiborom.

- Ma ko da istrči na teren mora dati svoj maksimum jer nama su tri boda neophodna.

Znamo da je Sinđelić neugodan tim, ali moramo da dobijemo utakmicu kako znamo i umemo - kazao je Antić pred novinarima.

Sinđelić je u prethodmom kolu na svom terenu remizirao sa Kabelom, prvoplasiranim timom do prethodnog kola koji je pao na devetu poziciju zbog kazne i oduzimanja deset bodova.

Fudbaler Dinama Davor Nedeljković očekuje težak meč, ali se nada pobedi.

- Na svom terenu dobili su nas na početku lige iz jednog jedinog šuta.

Smatram da smo kvalitetniji, ali to moramo da pokažemo na terenu - rekao je Nedeljković, a optimizam je izrazio i Vladimir Radočaj koji u predstojećoj utakmici neće nastupiti zbog parnih kartona.

Utakmica između Dinama i Sinđelića odigraće se u ponedeljak 19. novembra od 13 časova na Stadionu Jumko u Vranju.

METALAC NEPRIJATELJSKI KLUB

Antić je osuo drvlje i kamenje po domaćinima iz prethodnog kola iz Gornjeg Milanivca gde je Dinamo poražen od domaćeg Metalca sa 3:2.

- Najgora publika, šljam od ljudi, celu našu klupu polivali su vodom, pljuvali nas, gađali upaljačima. Atmosfera je bila usijana, vređali su nas na nacionalnoj osnovi. Ceo stadion je skandirao "Cigani", iako mi u tImu nemamo Rome. Pa i da smo Romi, mi smo za njih gospoda. To što smo doživeli u MIlanovcu mi se za nekoliko decenija igračke i trenerske karijere nikada nije dogodilo. Demonstrirali su neviđenu mržnju prema Dinamu, a samo iz jednog razloga - jer sam rekao istinu da su tim u ligi kome su fer-plej i sportsko ponašanje najslabija strana.

Najnovije vesti