Antić: Prelazim u Radnički 99 odsto, ali Dinamo ne ostavljam na cedilu


Trener i predsednik FK Dinamo Dragan Antić Recko izjavio je za portal VranjeNews da pregovara sa Ivicom Tončevim o preuzimanju superligaša Radničkog iz Niša i da je taj transfer u ovom momentu izvestan 99 odsto.

- Ne želim, međutim, ni po koju cenu da ostavim vranjski Dinamo na cedilu, jer klub ima kvalitet i mora da uđe u Super ligu.

Moj je uslov prema predsedniku niškog kluba Tončevu da i dalje budem uz Dinamo, makar sa tribina, u ulozi savetnika, kada igraju utakmice, da se kalendar odigravanja mečeva dva tima uskladi tako da Dinamo i Radnički ne igraju prvenstvene mečeve istog dana – navodi Antić za VranjeNews.

On napominje da već ima rešenja ko bi mogao da ga nasledi na klupi Dinama.

- Imam dva imena u glavi, Raca Jovanović, koji je vodio Hajduk iz Kule, Radnički Kragujevac, Zemun, jedno vreme i naš Dinamo, ili Ljubomir Ristovski, koji je ranije trenirao Proleter, Spartak, Novi Pazar itd.

To su ljudi sa kojima zajedno možemo da ostvarimo san o superligaškom statusu – uveren je Antić.

Sportski listovi i portali poslednja dva dana pišu da je prelazak Antića na „Čair“ gotova stvar.

Radnički iz Niša bi, prema najavama, u ponedeljak trebalo da imenuje novog šefa stručnog štaba, a to će najverovatnije biti Antić.

Sednica Upravnog odbora niškog kluba zakazana je za 15 časova.

Antić je, u vezi sa prelaskom u Radnički, sa Nišlijama pregovarao i u maju 2017, ali je tada u poslednjem momentu odustao od svoje namere.

Podsećanja radi, Antić je sa fudbalerima Dinama protestvovao prošle sedmice protiv odluke Grada Vranja da ovom sportskom kolektivu, inače lideru Prve lige Srbije, ne dodeli ni dinara iz budžeta.

Antić se kao fudbaler proslavio u redovima nemačkih klubova. Kao trener, sedeo je na klupi kruševačkog Napretka i Dinama.

Najnovije vesti