Antić pred Trajal: Ne sećam se da smo ih nekada pobedili

Pred 4. kolo Prve lige Srbije u fudbalu, u kome će FK Dinamo Vranje dočekati kruševački Trajal, trener vranjskog kluba Dragan Antić izjavio je da očekuje veoma težak meč.

- Nemamo štopere, a sada je i Veškovac koji nije klasičan štoper van igre zbog crvenog kartona.

Da li su tako „gađali“ da nas oštete, ne znam.

Ali nas očekuje teška utakmica, jer dočekujemo neugodnog protivnika.

Mislim da Trajala nikada nismo pobedili.

Sve su bile nerešene utakmice i imamo jedan poraz.

Nezgodan su protivnik.

Ali nama je dogorelo i voda nam je došla do vrata, tako da moramo da presečemo ovu negativnu seriju - rekao je Antić.

Fudbaler Miloš Antić očekuje tešku utakmicu u nedelju zbog pritiska koji stvara činjenica da je Dinamo bez bodova.

- Ipak, Dinamo ne zaslužuje da bude na dnu tabele.

Biće teško, ali ako svi uđemo sto posto spremni i motivisani u meč nadam se da uzimamo te bodove i da krećemo ka boljim danima - rekao je Miloš Antić.

Fudbaler Marko Keča kaže da je na rezultate Dinama uticala činjenica da je u timu mnogo novih imena i da ekipa nije uigrana.

- Iz kola u kolo ide sve nabolje, što se i oseća na terenu.

Treba nam ta prva pobeda da krenemo gore.

S prvim bodovima će biti sve lakše - kazao je Keča.

Utakmica Dinamo - Trajal odigraće se u nedelju 6. septembra u 16.30 časova na Stadionu Jumko u Vranju.

SUDIJE

Trener Dinama Dragan Antić osvrnuo se na "nepravedno suđenje sudije Matića na mečevima koje je Dinamo igrao sa Grafičarem i IMT-om".

- Ja sam već rekao na početku sezone da će nam prva tri kola biti uigravanje. Ali ako ovakvim sudijskim odlukama nastavimo prvenstvo, bolje da ne igramo. Zašto bi davali gradski i svoj novac da se neko iživljava sa FK Dinamo. Nećemo to dozvoliti. Ono što je uradio sudija Matić iz Novog Sada je bruka i sramota za srpski fudbal. Rečeno je da će ga kazniti jednu ili dve utakmice, ali šta imamo mi od toga? Mi smo oštećeni tom utakmicom koja nas može koštati možda ispadanja ili neulaska u Super ligu. Sudije sa takvim ponašanjem i neadekvatnim suđenjem nanose veliku štetu ne samo Dinamu, već i drugim klubovima i celom Srpskom fudbalu. Mi znamo odakle duva vetar i molimo Fudbalski savez da stane na kraj takvom ponašanju i iživljavanju jedne porodice za koju svi znaju koja je i koja ima veliki uticaj na dosta sudija u Prvoj i Super ligi. Dinamo ne može da se bori protiv toga.
Nenamerne greške razumem zato što svi mi grešimo. Ali namerne greške treba sankcionisati. Pozivam predsednika FS Slavišu Kokeza i sve nadležne organe da stanu u zaštitu Dinama - naveo je Antić.

Najnovije vesti