Antić pred Slogu: Poslednji smo, ne pretimo nikom, ali očekujemo tri boda

Šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić izjavio je na konferenciji za medije uoči utakmice 14. kola Prve lige sa Slogom iz Kraljeva da očekuje pobedu i osvajanje tri nova boda, nakon trijumfa nad favorizovanim Borcem u prošlom kolu u Čačku.

- Sloga je u prvih pet, šest kola možda bila i najgora ekipa u ligi, ali su se u međuvremenu stabilizovali i sigurno je da nam neće biti lako da dođemo do bodova.

Doveli su tri, četiri pojačanja, imaju jaku defanzivu, novog trenera, ali ipak smo mi domaćini i mi se pitamo.

Siguran sam da Dinamo igra najbolji fudbal u Prvoj ligi, međutim nismo imali sreće u većini utakmica i zbog toga se nalazimo na začelju tabele.

Nadam se da ćemo se odlepiti sa dna i krenuti ka sredini u ovom delu sezone - rekao je Antić.

On je čestitao svojim igračima na igri i pobedi protiv favorizovanog Borca 1926 u Čačku u prošlom kolu.

- Igrali smo u Čačku veoma dobro, ali opet se ponovila stara boljka da promašimo sijaset izglednih šansi za gol.

I umesto da privedemo utakmicu kraju mirno, mi smo do kraja strepeli da li ćemo da primimo gol zbog sopstvene neefikasnosti - rekao je Antić.

Kapiten Dinama Mlađan Stevanović rekao je da je "ekipu krenulo" i naglasio da očekuje pobedu ukoliko protiv Sloge "svi daju svoj maksimum".

- Ekipa je spremna za najveća iskušenja, nadam se osvajanju tri boda - rekao je Stevanović.

Defanzivac Marko Čubrilo naglasio je da tim prikazuje "sve bolju igru", a da dolaze i rezultati.

- Stvaramo sve više šansi na utakmicama i očekujem da ćemo svaku narednu utakmicu pretvoriti u pobedu - rekao je Čubrilo.

Trener Antić je na kraju kazao da Dinamu predstoje četiri relativno lakša meča i da iz tih utakmica očekuje da ekipa popravi saldo na tabeli.

- Ipak, ni ti uslovno rečeno lakši protivnici nisu za potcenjivanje.

Rezultati u prošlom kolu pokazali su da u ovoj ligi svako svakog može da pobedi, tako da bodove moramo zaslužiti na terenu - rekao je šef stručnog štaba Dinama i iskoristio konferenciju za medije da porodici preminulog bivšeg trenera Dinama Radoja Aleksića uputi saučešće.

Utakmica Dinamo - Sloga odigraće se u petak 6. novembra na Stadionu Jumko u Vranju od 13 časova.

Najnovije vesti