Antić posle pobede nad Zemunom: Laknulo mi je VIDEO

Laknulo mi je posle ove pobede - izjavio je šef stručnog štaba vranjskog Dinama Dragan Antić, nakon što je njegov tim u nedelju trijumfovao sa 1:0 protiv Zemuna u petom kolu plej aut faze Super lige.

Dinamo je slavio golom Dimitrova u nadoknadi igre prvog poluvremena i sačuvao nadu u opstanak.

- Znao sam da je Zemun dobra ekipa, to su pokazali u prethodna dva susreta kada su postigli dvanaest golova i osvojili šest bodova, a ukupno osam u plej aut-u.

Imali su duži period krize, mi smo ih dobili u gostima u našem poslednjem međusobnom susretu, a dolaskom na čelo tima mog prijatelja Kokovića ekipa se preporodila.

Videli ste da nije bilo lako; prvih pola sata smo nešto pokušavali, onda je Zemun počeo da igra, moji su igrači bili nekako u grču, verovatno zbog važnosti meča, ali je u pravom trenutku došao taj gol Dimitrova koji nam je doneo toliko priželjkivana tri boda.

Smatram da smo bili bolji za taj jedan gol - kazao je Antić.

On je izrazio očekivanje da će verna Dinamovi navijači doći u velikom broju i 11. maja na Stadion Jumko kada će Dinamo dočekati ekipu Spartaka.

- Neophodna su nam i ta tri boda u borbi za opstanak.

Čestitam Zemuncima ne fer i korektnoj igri i želim im da i oni izbore opstanak - kazao je Antić.

Trener Zemuna Radomir Koković čestitao je ekipi Dinama na zasluženoj pobedi.

- Prelep fudbalski ambijent na stadionu u Vranju, ja se nadam da će ova naša liga ići u tom pravcu.

Čestitam mojim igračina na jednoj dobroj utakmici, borbenoj, nije to baš bilo uspešno za nas kao u prethodna dva kola, ali šta je tu je.

Takav je sport, nekad se pobedi, nekad izgubi - kazao je Koković.

Komentari

Bravo za Reckinja naseg Murinja.Ali Reckinjo pusti ga malo i Mišela tvog da igra, utepa se zagrevajeci danas.Trebaše da ga pustiš.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...