Antić: Nismo još spremni, ali se videlo da možemo i s najjačima

Trener Dinama Dragan Antić izjavio je posle poraza njegovog kluba u utakmici prvog kola sa Crvenom zvezdom u Beogradu (3:0), da je suvišno pričati o kvalitetu Crvene zvezde.

- Zvezda je bolja od nas, ne treba pričati o tome.

Mogu i s drugim timom da se bore za titulu.

Mi smo pokazali da možemo da se nosimo i sa najjačima, iako imamo najmlađi sastav.

S druge strane, videlo se da još nismo spremni, kasno smo krenuli s pripremama, nismo imali snage da susret privedemo kraju u istom ritmu - rekao je Antić.

Dinamo će u drugom kolu 28. jula kao domaćin u Surdulici dočekati beogradski Partizan.

Suraka na ceni

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, na pitanje šta misli o napadaču Dinama Zakariju Suraki iz Gane, koji je u drugom minutu pogodio stativu i bio zapažen tokom cele utakmice, podsetio je novinare da ne voli da govori o igračima pojedinačno.

- Ali, Suraka je pokazao da je dobar napadač i zanimljiv.

Mislim da može da igra u bilo kom klubu u Superligi Srbije – rekao je Milojević.

Na pitanje HotSport nadovezao se jedan od kolega upitavši Milojevića da li je Crvena zvezda u potrazi za napadačem, ali je šefa struke crveno-belih preduhitrio Dragan Recko Antić.

Evo, uzmite Suraku – usledio je osmeh dva trenera i odgovor Milojevića.

Komentari

Svaka cast za sve rezultae, za ulazak u super ligi... Ali daj covece ne sprda se vise da nama gradjanima I navijacima Dinama.. Pa nismo mi ovce... Staviti sina Milosa Antica da igra 90 min na marakanu protiv zvezde sa trakom na ruci to je mnogo bezobrazno... Svaka cast za Milosa dobar je momak, ali kvalitet za srpsku ligu..znam da te ne briga ko sta kaze I nemas srama, ali ovo postaje smesno.. Nije dinamo vranje klub da ispunjavaju vase fantazije...

Najnovije vesti