Antić: Nije SPS bio na meti provalnika, već naši zakupci

Kancelarija u kojoj se pod zakupom nalaze prostorije Visoke škole za ekonomiju i preduzetništvo u centru Vranja obijene su u ponedeljak ujutro, a provalnici su odneli jedan kompjuter i štampač, potvrdio je Miloš Nikolić, asistent u ovoj obrazovnoj ustanovi, piše Danas.

Kancelarije škole nalaze se u zgradi čiji je poslovni prostor u vlasništvu Gradskog odbora SPS-a u Vranju.

U ovom prostoru su i kancelarije regionalnog povereništva Samostalnog sindikata Srbije (SSS), kao i drugih pravnih lica koji plaćaju zakup.

– Mene je policija obavestila o provali u prostor čiji je vlasnik Gradski odbor SPS-a.

Prema prvim informacijama, na meti nisu bile naše stranačke prostorije, već kancelarija škole koja je od nas uzela kancelariju pod zakup.

Prve procene govore da je reč o šteti od oko 100.000 dinara.

Ne mogu vam govoriti o motivima kojom su se vodili obijači, ali jasno je da nema političkih motiva, jer kod nas nema nikakve štete – rekao je u telefonskoj izjavi za Danas predsednik Gradskog odbora SPS Zoran Antić.

Iz izvora bliskih istrazi spekuliše se „da je obijanje motivisano nezadovoljstvom potencijalnih studenata škole rukovodstvom ove ustanove“.

Ovo je prvi slučaj provale u zgradu nekadašnjeg komiteta u Vranju, koja je od osnivanja socijalista u njihovom vlasništvu, a raspolaže sa više stotina kvadrata poslovnog prostora.

Najnovije vesti