Antić: Moram biti ponosan na moje igrače jer izgaraju na terenu (VIDEO)

Utakmica protiv Čukaričkog možda nije izgledala toliko lepo za oko, ali je bilo toliko borbe i žara, izgaranja obe ekipe do poslednjeg trenutka da publika mora biti zadovoljna - izjavio je posle remija sa Čukaričkim šef stručng štaba vranjskog Dinama Dragan Antić.

On je rekao kako smatra da je Dinamo pružio više nego dobar otpor jednoj od najboljih ekipa u Srbiji, timu koji predvodi Simo Krunić, kako je Antić kazao, "jedan od najboljih trenera u državi".

- Možda su gosti imali i zrelije šanse od nas, ali po onoj "sreća prati htabre" odoleli smo tim naletima i sačuvali mrežu.

Osvojili smo bod, nastavili seriju neporaženosti i moramo biti zadovoljni.

Ekipa Čukaričkog je treća, četvrta po kvalitetu u ligi, po finansijama i iznad toga.

Mi smo daleko ispod njih, možda dvadeset puta kaskamo po budžetu.

Moramo zato da budemo srećni i ponosni na ove momke koji su devedeset minuta izgarali na terenu - kazao je Antić.

On je dodao da sledeće nedelje očekuje i više od Dinama na gostovanju protiv OFK Bačke, direktnog konkurenta Vranjanaca za ispadanje iz lige.

- Protiv Čukaričkog su nam falili Danijel Gašić i Marko Đurišić.

Sa njima ćemo biti jači u sledećem kolu.

Čukaričkom je protiv nas nedostajalo 4-5 standardnih prvotimaca, ali njima je lako, oni imaju takav fond igrača da mogu da igraju ovu ligu i sa drugim timom - kazao je strateg Dinama, koji se u ovom meču vratio na klupu posle višemesečne suspenzije izrečene od Disciplinske komisije FSS.

Antić je na konferenciji za medije dodao kako čekuje da će Dinamo u sledećem kolu kada bude domaćin dočekati Vojvodinu na Stadionu Jumka u Vranju, na kome je pri kraju renoviranje tribina, svlačionica i obezbeđivanje svih ostalih uslova za igranje utakmica Super lige.

Najnovije vesti