Antić: Lično sam od Vučića obezbedio 20 miliona za Dinamo

Dragan Antić, trener i predsednik vranjskog Dinama, izjavio je za Vranje News da je u ličnim kontaktima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem uspeo da obezbedi finansijsku pomoć za novog superligaša u iznosu od 20 miliona dinara.

- U petak idem kod Vučića na dodatni dogovor.

Imam obećanje da će nam biti napravljen stadion i da ćemo, osim ovih 20 miliona, dobiti još novca, ukoliko je to potrebno - kazao je Antić za Vranje News, dok klub, koji je plasmanom u Super ligu Srbije ostvario istorijski uspeh, na početku takmičarske sezone, grca u dugovima i finansijskim problemima.

On, međutim, dodaje da transfer tih miliona, koji bi, prema njegovim rečima trebalo da ide preko lokalne samouprave, još nije realizovan.

- Vučić je odobrio, ali transfer nije sproveden u delo.

Bez tog novca, mi ćemo biti ekipa za gol razliku.

Nemamo novac za takmičenje, za pojačanja koja su nam neophodna.

Nijedan fudbaler neće da potpiše za Dinamo ako zna da klub nema para, niti hoće da igraju ovi postojeći.

Ukoliko, pak, dobijemo 20 miliona, 10 će otići na dugovanja, a ostatak će nam biti dovoljan da dovedemo neko pojačanje i takmičimo se neko vreme, najviše mesec i po, dva - izjadao se Antić, uz napomenu da je desetodnevne pripreme Dinama u Bugarskoj platio iz svog džepa.

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević rekao je za Vranje News da se u vezi sa novcem za Dinamo "nepotrebno talasa".

- Sve je to u proceduri, procedura mora da se poštuje.

Reč je o nekoliko dana da se sve završi, sve će da bude.

Dinamo će dobiti novac preko rebalansa budžeta - rekao je Đorđević, ostavši tajanstven u pogledu ukupne sume za vranjski fudbalski klub.

Nezvanično, Vranje News u krugovima bliskim rukovodstvu Grada saznaje da su cifra i transfer od 20 miliona za Dinamo realni i izvesni.

Sa namerom dodatnog uigravanja ekipe, Dinamo je u utorak, pred duel sa Partizanom, odigrao pripremnu utakmicu sa srpskoligašem Orion Moravcem iz Mrštana. Rezultat je bio 3:3.

- S Partizanom nemamo nikakve šanse.

Mi sa ovim sastavom ne možemo da osvojimo nijedan bod u narednih pet, šest kola.

Ako ne dovedemo pojačanja, ponavljam, služićemo za gol razliku svima u ligi - kazao je Antić.

Komentari

Saberi se coveku, razmisljaj mali sto govoris... U zurnal izjava jako na partizana,na arenu posle zvezdu siguran sam u opstanak, a sad nema sta da trazimo... A sto si dosli silni igraci ako nemaju kvalitet? Ima tu kvalitet ali treba da se radi da se trenira, da se to utegne. Tacno treba jos par igraca, ali ne kukaj vise... Ti cim kukas niko nece da dodje...

Daj ne kukaj vise nego pravi tim I treniraj izvuci maksimum iz ekipu koju imas...treba to da se skocka, treba vreme... Treba ti iskusniji Levi bek, prednji vezni, krili I spic I to je to...

Najnovije vesti