Antić, Ilić, Aleksandrov i Marinkovićeva kandidati za poslanike SPS Vranje

Kandidati SPS-a iz Vranja za narodne poslanike u SKupštini Srbije na predstojećim parlamentarnim izborima biće Zoran Antić, Milena Marinković, Dejan Ilić i Marija Aleksandrov, potvrđeno je u četvrtak na konferecniji za medije u ovoj stranci.

Antić je aktuelni šef socijalista i državni sekretar u Ministasrtvu rada, Marinkovićeva profesorka razredne nastave i direktorka OŠ Jovan Jovanović Zmaj, Ilić je diplomirani inženjer poljoprivrede i republički inspektor za zaštitu životne sredine, a Marija Aleksandrov advokatica koja pokriva područje Trgovišta, Hana, Bujanovca i Preševa.

Šef socijalista Zoran Antić kazao je da u pogledu liste za lokalne izbore traju konsultacije s ciljem dolaženja do najboljeg sastava liste.

- Naš cilj je da na ovim izborima ostvarimo najbolji mogući rezultat, a oslanjamo se na to da imamo kontinuitet i ujednačenost rezultata u prethodnih nekoliko izbornih ciklusa.

Kandidati će biti najkvalitetniji mogući, a u toku naredne sedmice predstavićemo i koncept našeg izbornog programa - kazao je Antić, uz napomenu da će oko 40 odsto imena na lokalnoj listi biti žene, a da su više od 50 odsto nova lica u politici.

On je kazao da su "u igri" za nosioca liste na lokalu svi ljudi iz najužeg rukovodstva partije u gradu, izuzimajući njega.

- Pošto sam kandidat za narodnog poslanika pretpostavljam da neću biti na čelu liste iz nekih objektivnih razloga, ali i iz nekih subjektivnih - kazao je Antić.

Najnovije vesti