Antić i zvanično na klupi niškog Radničkog

Dosadašnji trener i predsednik FK Dinama Vranje Dragan Antić izabran je za novog šefa stručnog štaba niškog Radničkog, potvrdili su iz kluba, a prenose niške Južne vesti.

On će na tom mestu zameniti Bobana Dmitrovića, čiju je ostavku usvojio Upravni odbor kluba sa „Čaira”.

Antić se preporučio klubu iz Niša liderskom pozicijom u Prvoj ligi sa vranjskim Dinamom, koju čuva gotovo u celom dosadašnjem toku sezone.

Osim Dinama, Antić je do sada trenirao i nemački Spejer, kruševački Napredak, makedonski Ohrid, Bežaniju iz Beograda, te zaječarski Timok.

Ovo je peti trener koga će Radnički angažovati ove sezone, a naslediće Dmitrovića koji je klubu ponudio ostavku nakon dva vezana poraza od Voždovca i Spartaka.

Nakon povratka sa pauze, Radnički se probio na 3. poziciju Superlige, jer nije znao za poraz tokom prva 4 kola, ali su onda izgubili dva puta zaredom.

Antić je ranije danas izjavio za portal VranjeNews da pregovara sa Ivicom Tončevim o preuzimanju superligaša Radničkog iz Niša i da jetaj transfer u ovom momentu izvestan 99 odsto.

- Ne želim, međutim, ni po koju cenu da ostavim vranjski Dinamo na cedilu, jer klub ima kvalitet i mora da uđe u Super ligu.

Moj je uslov prema predsedniku niškog kluba Tončevu da i dalje budem uz Dinamo, makar sa tribina, u ulozi savetnika, kada igraju utakmice, da se kalendar odigravanja mečeva dva tima uskladi tako da Dinamo i Radnički ne igraju prvenstvene mečeve istog dana – rekao je Antić za VranjeNews.

Najnovije vesti