Antić: Biće veoma teško, Kolubara se strahovito pojačala

Lazarevačka Kolubara se strahovito pojačala pred nastavak sezone u Prvoj ligi i neće nam biti nimalo lako da dođemo do bodova u subotu, izjavio je u sredu Dragan Antić, šef stručnog štaba FK Dinamo Vranje.

- Doveli su četiri, pet superligaških igrača, odvojili više od 100.000 evra za pojačanja i imaju velike ambicije.

Tako to rade ozbiljne ekipe i ozbiljni gradovi, ali kod nas je situacija sasvim drugačija.

Mi još uuvek nismo dobili pare od grada, igrači nisu primili platu tri meseca, mislim da nam predstoji grčevita borba za opstanak.

Nepopravljivi sam optimista, ali moram da priznam da u ovom trenutku u meni nema nimalo optimizma - rekao je Antić na konferenciji za medije na Stadionu Jumko.

On je pozvao navijače Dinama da dođu u što većem broju ne bi li ekipa uspela da osvoji sva tri boda u duelu sa Lazarevčanima.

- Imamo i neke kadrovske probleme zbog povreda, ali ma ko da izađe na teren očekujem da će dati svoj maksimum.

Atmosfera u ekipi je uprkos problemima na viskom nivou, ostavićemo srce na terenu kako bismo došli do očekivanog rezultata- dodao je Antić, iznevši već poznati stav o tome kako "rukovodstvo grada nema sluha za finansijske poteškoće kluba".

On je na kraju naglasio da će Dinamo u Pevoj ligi nastaviti da igra napadački fudbal bez obzira na ime protivnika i da do kraja sezone nikome neće biti lako da dođe do bodova u Vranju.

Uoči narednog kola Vranjanci su deveti na tabeli Prve lige sa 31 bodom, dok je Kolubara šesta sa 34.

Prvoplasirani RFK Grafičar (filijala Crvene zvezde) ima 41 bod.

Utakmica Dinamo - Kolubara odigraće se u subotu 29. februara od 14 časova na Stadionu Jumko u Vranju.

Najnovije vesti