Aktiv žena JS Vranje: Palma je pravi domaćin i čuvar porodičnih vrednosti

Iz Aktiva žena Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju u sredu su se oglasili saopštenjem za medije u kome su navode Marinike Tepić i izjavu zaštićenog svedoka o navodnom seksualnom uznemiravanju i podvođenju maloletnica u Jagodini nazvali "skandaloznim lažima".

- Nakon konferencije Marinike Tepić, na kojoj je prikazan nekakav snimak, nameće se pitanjezašto se s optužbama prvo izašlo u javnost, a ne pred organe pravosuđa?

Da li je Srbija postala država gde se medijski linčuje pojedinac i da li se u našem društvu nevinost dokazuje, a krivica podrazumeva?

Politička ambicija i želja za populizmom Đilasovih saradnica ne sme biti ispred istine.

Ma koliko se oni trudili da maskiraju kampanju budućeg predsedničkog kandidata opozicije u brigu za žene i njihovo dostojanstvo, više je nego jasno da se ovog puta igraju najprljavije igre zarad političkih poena.

Ali, prodavanjem magle narodu, ne mogu se sakriti finansijske malverzacije - navodi se u saopštenju JS Vranje.

Za članove JS u Vranju "neshvatljivo je da Marinika Tepić nema nikakav problem da u jagodinskom Tužilaštvu podnese krivičnu prijavu za ugrožavanje bezbednosti istog dana kad je održala konferenciju u Jagodini, a ne može da pokrene mnogo ozbiljniju tužbu za pedofiliju, za koju kaže da ima više svedoka, a koju je prvo iznela u javnost na konfereciji za novinare".

- Ako govori istinu, zašto je zloupotrebljava?

Nije zanemarljiv besramni pokušaj etiketiranja žena koje rade u javnom sektoru, naročito onih koje pripadaju političkoj opciji Dragana Markovića Palme.

Ne vodi se računa o tome da su i one nečije ćerke, majke, sestre, supruge.

O njihovom dostojanstvu i časti se ne brine kada se iznose laži o podvođenju žena - poručuju iz Aktiva žena JS Vranje.

U saopštenju se dodaje da više od hiljadu članica Aktiva žena JS Vranje "najoštrije osuđuje ovakav pokušaj manipulisanja javnošću i predstavljanja Srbije ne kao „zatvorenog hotela“, kako kažu iz SSP, nego kao velike javne kuće u kojoj ni jedna žena časno ne dolazi do radnog mesta".

- Zaboravlja se da je upravo Dragan Marković Palma učinio najviše za bolji socijalno–ekonomski položaj višečlanih porodica, da podstiče natalitet time što novčano pomaže ugrožene porodice, trudnice, žene na selu.

Kao pravi domaćin, čuva i neguje srpsku tradiciju, porodične vrednosti.

Zbog toga on ima punu podršku svih članica Aktiva žena JS Vranje.

Na kraju, da ne bude zabune, niko ne osporava pravo da se sumnje ispitaju, provere ili dokažu.

Međutim, ne sme se zanemariti činjenica da je Srbija pravna država u kojoj sistem i dalje funkcioniše, na žalost pojedinih zlanamernih ljudi.

Posle svega izrečenog na nedavnoj konferenciji, jasno je da je ovo političko samoubistvo Marinike Tepić koje će vrlo brzo biti dokazano i na sudu, jer je predsednik JS Dragan Marković Palma samoinicijativno podneo zahtev da tužilaštvo ispita navode iz takozvanog svedočenja člana SSP - navode iz Aktiva žena JS Vranje.

Najnovije vesti