Žarko Obradović: Vranjanci znaju da cene rezultate SPS-a FOTO/VIDEO

Odlika Socijalističke partije Srbije je jaka socijalna politika, te činjenica da imamo predsednika u liku Ivice Dačića koji ima vrhunske rezultate u svom radu i političkom delovanju, izjavio je u subotu u Vranju kandidat za narodnog poslanika SPS-a i nekadašnji ministar prosvete Srbije Žarko Obradović.

- Uzdam se u to da Vranjanci i mnogi drugi građani Srbije znaju da cene vrednosti, tradiciju, rad i rezultate koje su socijalisti postigli nekoliko decenija unazad.

U vašem gradu sam mnogo toga uradio u vreme kada sa vodio Ministarstvo prosvete, a upravo me na to danas podsetio bivši gradonačelnik Vranja.

Od škola, preko Doma učenika, grejanja za taj dom itd - naglasio je Obradović.

On je dodao da mu takve stvari "pričinjavaju zadovoljstvo".

- Mi socijalisti smo stava da naše javno delovanje dobija smisao samo ako nešto konkretno učinimo za građane.

Smatram da je nešto što nas preporučuje glasačima i za predstojeće izbore - potencirao je Obradović.

Sa građanima su u subotu u centru Vranja razgovarali i program socijalista delili još i državni sekratar u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja, aktuelni lider vranjskog SPS-a i raniji gradonačelnik Vranja Zoran Antić, još jedan gradonačelnik Vranja iz proteklih vremena Miroljub Stojčić, sekretar odbora Branimir Stojančić, prvi na odborničkoj listi SPS-a Srđan Dekić itd.

Ono što karakteriše odborničku listu SPS-a za predstojeće lokalne izbore u Vranju, naglasio je Dekić, je pedesetak potpuno novih imena među 65 kandidata, a pored toga mladost.

- Imamo 24 kandiadata mlađih od 35 i poštovanje principa rodne ravnopravnosti jer su na listi i 24 kandidatkinje za odbornice - potencirao je Dekić.

SPS će na izbornom listiću za parlamentarne izbore biti na broju dva, za lokalne izbore u Vranju pod brojem 3, a na izborima za odbornike u SO Vranjska Banja pod rednim brojem 5.

SPS će u predizbornoj kampanji nastupiti pod sloganom "Dobro pamtimo, a bolje stvaramo".

Skup socijalista na šetalištu su tradicionalnom vranjskom pesmom oplemenili lokalni trubači.

Najnovije vesti