Đorđević: Znamo kako protiv Ekonomca VIDEO

Protivnik na početku šampionata Prve futsal lige za KMF Vranje ne može biti teži, barem prema imenu protivnika, jer u subotu (19 časova, vranjska Sportska hala) u Vranje stiže kragujavački Ekonomac, višestruki prvak Srbije, ekipa koja je do prošle sezone pružala zapažene partije i u Ligi šampiona.

No, tvrde u vranjskom klubu, Ekonomac nije više ono što je bio, a Vranjanci su, s druge strane, jači za pet fudbalera koji su pred početak sezone pojačali konkurenciju u igračkom rosteru.

Predsednik KMF-a Marjan Đorđević smatra da Vranjanci imaju recept za pobedu na debiju u novoj sezoni.

Ekonomac je prošle godine postao prvak države sa 60 bodova, dvanaest više od Stare Pazove.

KMF Vranje je opstanak u Prvoj futsal ligi obezbedio kroz baraž pobedama u utakmicama sa bujanovačkim Zufom.

Iz KMF Vranje pozvali su navijače da ih u subotu u Sportskoj hali u što većem broju podrže u utakmici protiv šampiona Srbije.

JAČI NEGO LANE

Sportski direktor vranjskog kluba Dejan Đorđević smatra da je vranjska ekipa jača nego prošle godine.

- Klub je napustio samo jedan fudbaler (odlazak Aeksandra Janjića Garija u Kalču, p.a), dok smo brojčano dobili četiri podjednako dobra igrača koji mogu da iznesu utakmicu i donesu nam bodove - rekao Đorđević.

ZVEZDA DEKLASIRALA JASTREBAC

U prvoj utakmici 1. kola elitnog futsal takmičenja Srbije Crvena zvezda je na gostovanju Jastrepcu u Blacu pobedila sa 0:7. Futsal klub Crvena zvezda Beograd formiran je uoči ove sezone, fuzijom sa KMF Srpska koji je prošle godine zauzeo 5. mesto u Prvoj futsal ligi.

Najnovije vesti