Đorđević pred TSC: Imperativ je da prvenstvo završimo kao peti na tabeli

Vranje - Direktan susret za peto mesto na kraju prvenstva Super lige Srbije u fudbalu biće odigran u subotu kada će se na Gradskom stadionu u Surdulici sastati Radnik i gostujući TSC iz Bačke Palanke.

Šef stručnog štaba Surduličana Slavoljub Đoršević napomenuo je da njegov tim namerava da sačuva petu poziciju, te da u ostvarenju tog cilja veruje u svoje igrače.

- Ostala su još dva kola na kraju veoma naporne sezone.

Očekujem tešku i zanimljivu utakmicu sa ekipom koja je, po mom mišljenju, po organizaciji, igračkom kadru, treneru koji ih vodi i po mnogo čemu jedan od najozbiljnijih klubova u ligi.

I mi i oni smo u takvoj situaciji da nismo u problemu u vezi sa ispadanjem iz lige, ali imamo imperativ da završimo sezonu na što boljem mestu na tabelu.

S obzirom na to da poslednji put igramo kao domaćini u ovoj sezoni, imaćemo motiv više da odigramo što bolje i što kvalitetnije i da sa povoljnim rezultatom završimo najbolju sezonu u istoriji Radnika - rekao je Đorđević.

Posle susreta sa Bačkopalančanima Radnik će poslednje kolo ove sezone odigrati u Beogradu sa Čukaričkim.

Utakmica između Radnika i TSC-a odigraće se u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu u Surdulici, a detalji meča moći će povremeno da se vide u multi TV prenosu na kanalu Arena Sport.

Najnovije vesti