ĐORĐEVIĆ: Još jedno većničko mesto za SPS

Generalni sekretar SNS Vranje Goran Đorđević izjavio je za TV Vranjska plus, blisku naprednjacima, da je GrO SNS na svojoj redovnoj sednici "analizirao rad funkcionera i odbora, te doneo jednoglasnu odluku o kadrovskim promenama koje se odnose na Gradsku upravu", ali "i na organizaciju GrO SNS u Vranju".

- Biće pomeranja vazanih za Gradsko veće, s tim što će jedno mesto na kojem će biti promena, prema koalicionom sporazumu, pripasti SPS-u.

Odluka je da se zahvalimo nekim ljudima, a dovedemo nove za koje smatramo da će bolje obavljati te funkcije - rekao je Đorđević.

On je dodao da su ove promene "normalne i prirodne".

- SNS je stranka koja radi u interesu građana, naša politka je da nema nezamenljivih i da se analizira rad svakoga, a sve s ciljem boljeg rada izvršne vlasti i stranačkih organa - kazao je Đorđević, rekavši da SNS nije zadovoljna ni radom nekih većnika iz redova koalicionih partnera i da se traži njihova smena.

Đorđević je napomenuo da smenjeni većnici iz redova SNS ostaju u redovima naprednjaka i da će obavljati neke druge odgovorne funkcije.

Takođe, imenovani su novi predsednici mesnih i seoskih odbora kao i novi predsednici stručnih saveta u okviru stranke.

Gradski većnici iz redova SNS, većnik za finansije Ivan Stanković i za poljoprivredu Aleksandar Janjić, smenjeni su sa tih funkcija.

Odluka nije sprovedena u delo na gradskim organima.

Doneta je na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju u petak uveče.

Najnovije vesti