SNS doneo odluku da promeni svoje većnike Stankovića i Janjića

Visokopozicionirani izvor iz SNS u Gradskom veću, ne želeći da mu se otkriva identitet, potvrdio je za Vranje News da su gradski većnici za finansije Ivan Stanković i za poljoprivredu Aleksandar Janjić, smenjeni sa tih funkcija.

Indikativno je da ova odluka nije doneta u okviru samog veća, već na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju u petak uveče, što znači da ona nije zvanična, da nije prošla na gradskim organima, već je samo inicirana iz stranačkih krugova.

Jedino je izvesno da Stanković i Janjić, iz nepoznatog razloga, više nisu podobni u sklopu samog SNS da obavljaju ove funkcije.

Postoje i spekulacije u vezi sa motivima za ove smene, ali dok sve ne bude zvanično obelodanjeno portal Vranje News ne želi da se bavi neproverenim pričama.

Janjić nije želeo da komentariše ovakve vesti za portal Vranje News, dok je Stanković, koji se nalazi van zemlje, SMS-om potvrdio novinaru VranjeNews-a da je informacija o smeni tačna.

- O tome će sve što treba reći stranka - napisao je kratko Stanković

Bez komentara je bio i potpredsednik vranjskog SNS Goran Nikolić.

- Ništa, ništa, bez izjave - rekao je kratko Nikolić u izjavi za VranjeNews.

Nezvanično, ista sudbina očekuje i većnike iz drugih partija Marinu Đorđević - ekologija (PUPS) i Čedomira Markovića - komunalna delatnost, infrastruktura i urbanizam (JS), ali ni ove glasine nisu zvanično potvrđene ni iz jednog izvora.

Lideri Gradskog odbora JS u Vranju Dejan Manić i PUPS-a Gradimir Jovanović nisu odgovarali na telefonske pozive upućene iz redakcije VranjeNews-a radi provere ovih informacija.

Najnovije vesti