Đilasova SSP konstituisala odbor u Trgovištu: Dosta je straha i ćutanja

Vranje - U opštini Trgoviše konstituisan je Opštinski odbor Stranke slobode i pravde (SSP), saopšteno je iz ove političke partije.

Za prvog predsednika odbora izabran je Nikola Nikolić, nekadašnji poverenik Demokratske stranke u Trgovištu.

Iz SSP Trgovište oglasili su se ovim povodom saopštenjem u kome se kaže da je poslednjih godina to mesto "žrtva političkih i kadrovskih diletanata, ljudi bez morala, srama i obrazovanja".

- Gradska kuća je zatvorena za probleme građana.

Građanima Trgovišta je dosta ćutanja i ignorisanja očiglednih problema sa kojima se opština suočava.

Nepoverenje građana u lokalnu vlast je kulminiralo poslednjih nekoliko godina.

Građani su ogorčeni na učestale afere lokalnih moćnika, na neozbiljnost koja vlada.

Potrebno je da se konačno oslobodimo straha i pokažemo svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa dosadašnjim načinom vođenja opštine Trgovište - navode iz tek konstituisanog odbora SSP.

U saopštenju se dodaje da je ovaj odbor formiran "u ime žitelja Trgovišta".

- Zalagaćemo se na prvom mestu da se građani oslobode straha jer je zastrašivanje glavni mehanizam vladanja aktuelnog režima.

Borićemo se za apsolutnu transparentnost u radu lokalne samouprave, posebno u raspolaganju finansijama, jer želimo da svaki građanin u svakom trenutku može da vidi i zna kako je potrošen svaki dinar iz gradskog budžeta koji ti isti građani pune kroz poreze i namete - navode iz SSP.

U saopštenju se još navodi da će ovaj odbor "u što kraćem roku otvoriti svoje prostorije u Trgovištu".

- Tako će meštani imati kome da se obrate, iznesu svoj problem, a mi ćemo u što kraćem roku pronaći način za rešavanje muka žitelja Trgovišta i okoline - navodi se između ostalog u saopštenju SSP Trgovišta.

Komentari

Bravo za ljude koji otvoreno stoje ispred naroda, ne vezano kojoj politickoj partiji pripadaju. Jako je bitno osloboditi se straha i unapred osuditi svako delovanje na propast.

Najnovije vesti