Đaci generacije vranjskih srednjih škola otputovali u Grčku

Đaci generacije srednjih škola u Vranju otputovali su put Grčke, gde će do 21. jula boraviti u jezičko-sportskom kampu "Skouras" o trošku lokalne samouprave Vranja.

Desetodnevni boravak u Grčkoj je nagrada Grada Vranja za đake, koji su tokom školovanja postigli natprosečne reziltate.

Ovo je prvi put da lokalna samouprava na ovaj način nagrađuje đake generacije.

Kako su na prijemu za sve đake generacije u Vranju, organizovanom 28. juna, istakli gradonačelnik Slobodan Milenković i gradska većnica Zorica Jović, ovakav način nagrađivanje učenika postaće praksa.

Podsećanja radi đaci generacije iz osnovnih škola dobili su na poklon tablet računare i knjige "Srednjovekovna srpska trilogija".

Đaci generacije u srednjim školama u Vranju u školskoj 2017/2018. godini su: Jelana Filipović, učenica 4/6 Gimnazije Bora Stanković, Marija Đelić (4/4) u Hemijsko–tehnološkoj školi Vranje, Aleksa Spasić (4/2) u Poljoprivredno–veterinarskoj školi Stevan Sinđelić, Zorana Živković (4/4) u Tehničkoj školi, Anđela Dukadinović (4/1) u Medicinskoj školi dr Izabel Emsli Haton i Luka Stojilković (4/2) u Ekonomsko–trgovinskoj školi.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News U nedelju ceo dan u minusu »

U Vranju je u nedelju ujutro pretežno vedro i vrlo hladno sa temperaturom od minus 3 stepena celzijusa, izmerenom u 10 č...