Član KMF Vranje objedinio priznanja: Trajković prvi strelac i najbolji igrač Prve futsal lige

Miloš Buda Trajković, član Kluba malog fudbala (KMF) Vranje, proglašen je za najboljeg igrača Prve futsal lige Srbije, najelitnijeg ranga malog fudbala u Srbiji, za sezonu 2021/2022.

Priznanje Trajkoviću je utoliko značajnije što su se glasanjem za najboljeg igrača izjašnjavale kolege futsaleri i treneri svih ekipa koje nastupaju u Prvoj futsal ligi.

"Čestitamo majstore, potpuno zasluženo", poručili su čestitajući Trajkoviću iz matičnog KMF Vranje.

Osim za najboljeg igrača, glasalo se i za najboljeg golmana u ovoj sezoni, a taj epitet poneo je Nikola Josimović, čuvar mreže beogradskog FON-a, prošlogodišnjeg šampiona Srbije i tima koji trenutno za ekipom Loznica Grad 2018 igra finalu seriju play off-a za prvaka Srbije.

Podsećanja radi, pre petnastak dana Miloš Trajković dobio je specijalno priznanje Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kao najbolji strelac Prve futsal lige u sezoni 2021/2022, tako da vranjski klub ove godine ima najboljeg igrača i najubojitijeg futsalera šampionata.

Kao najefikasniji igrač lige Trajković je dobio pehar u trajno vlasništvo.

Profil

Miloš Buda Trajković završio je Fakultet za sport i fizičku kulturu i Školu rezervnih oficira. Pripadnik je 4. brigade kopnene Vojske Srbije. Trajković, koji ima 33 godine. Godine 2019. izborio je status futsal reprezentativca Srbije. Iste godine proglašen je za najboljeg sportistu grada Vranja. Nedavno je ponovo dobio poziv za najbolji državni tim.

Najnovije vesti