Četvrta uzastopna pobeda rukometaša: Vranje 1957 - Loznica 25:24

Rukometaši Vranja 1957 porazili su Loznicu rezultatom 25:24 (9:14), u utakmici 7. kola Super B lige Istok Zapad, koja je odigrana u Sportskoj hali u Vranju.

Gosti imaju razloga za žaljenje, jer su u Vranju izgubili praktično dobijen meč.

Najzaslužniji za veliki povratak Vranjanaca, nakon što su gosti u većem delu meča imali od dva do pet golova golova prednosti, je Dalibor Daksa Đorđijević, nekadašnji levoruki bombarder Vranjanca, koji je prikazanom partijom podsetio na svoje najbolje dane u karijeri.

On je ujedno bio i najefikasniji igrač u ekipi Vranja sa 6 golova, dok su po 5 postigli Marko Ivančević, Stefan Pavlović i Nikola Perović.

Kod gostiju efikasniji od ostalih bili su Nenad Cvijanović i Mirko Baćanović sa po 4 gola.

Gosti su imali vođstvo od prvog do poslednjeg minuta susreta, ali su Vranjanci bili uporni i uspeli da u poslednjim momentima utakmice dođu do dragocene pobede.

Sada je Vranje 1957 treće na tabeli sa 10 bodova iz sedam kola, dok prvoplasirani Goč Merkur (uz utakmicu manje) ima 12 bodova na čelu tabele.

U narednom kolu Vrnajanci će u Niš na megdan devetoplasiranom Železničaru 1949.

Komentari

Sramota da covek sa 45 godina odlucuje utakmicu.Ako neko sa duplo vecu platu od Djordjijevica onako igra onda svaka cast Daksi,jedva covek hoda a najbolji.A vecina igraca su duplo i vise placena,imaju placen stan i hranu a ne donose nista za klub , onda Daksi dajte 2.000 evra.Zasluzio je.
Ima para,jer se daju u rukomet .Ne usmeravaju se gradskom fubalskom klubu Dinamo.

Ja vas ne razumem. Prosle nedelje pisete sramota sto su vranjanci ukupno dali osam golova, sad sramota sto je vranjanac postigao 5-6. Vama ne moze da se udovolji vi ste jako nezadovoljan i nesrecan covek kad ovde prosipate svoje frustracije

Zlatan, ti nista nisi shvatio.Pohvalio sam Daksu, da sa svojih 45 godina donosi pobedu.Naravno i onaj iz Leskovac je dobro duvao, imali smo 10 minuta igraca vise.Gle cuda zadnjih 9 minuta cak 4 minuta.Nije na odmet da znaju pojedini igraci da posle tri koraka lopta ide o pod.Inace su koraci.

Da, ali koje su ambicije ovog kluba,sve su to jalove stvari

Najnovije vesti