Četvoro mladih Vranjanaca u reprezentativnim košarkaškim selekcijama

Mlade košarkašice Jana Antić i Gorana Nikolić iz Vranja, članice vranjskog KK Panteri, pozvane su na turnir regiona u Kragujevcu gde će 12. juna imati priliku da odmere snage sa najperspektivnijim devojčicama iz cele Srbije.

Jana je pozvana u selekciju za devojke uzrasta 2007, a Gorana za 2008. godište.

Kako je navedeno iz uprave ovo je prvi put od osnivanja kluba da neka od devojčica iz mlađih selekcija bude pozvana u reprezentaciju regiona.

- Ima vidljivog pomaka u razvoju i napredovanju mladih košarkašica u našem klubu, pre svega zahvaljujući selektoru Draganu Ratkoviću, njegovoj nesebičnoj pomoći i zalaganju da u Vranju ženska košarka zaživi na malo višem nivou - poručuju iz KK Panteri.

Takođe, članovi mlađih selekcija KK Panteri Jovan Kostić i Lazar Stošić (2007. godište) pozvani su da nastupe u reprezentaciji jugoistočne Srbije.

- Još dva naša košarkaša su se izborila za odlazak na turnir regiona.

Oni će u Kragujevcu nastupiti za reprezentaciju jugoistočne Srbije i tamo odmeriti snage sa najtalentovanijim vršnjacima iz Srbije i republike Srpske - navode iz kluba.

Na turnirima u Kragujevcu sa krajnjeg juga Srbije nastupiće i Anastasija Božilović (selekcija 2008) iz KK Radnik Surdulica.

Najnovije vesti