Čelar: Dinamo nezasluženo na poslednjem mestu (VIDEO)

Trener OFK Bačke Dejan Čelar izjavio je posle utakmice 12. kola Super lige sa vranjskim Dinamom u Surdulici (1:1) da su Vranjanci "pokazali da imaju kvalitet" i da su "možda i nezasluženo na poslednjem mestu na tabeli" najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

- Čestitam Vranjancima na bodu, iako je trener Dragan Antić rekao da im bod ne znači mnogo.

Odigrali smo pravu takmičarsku utakmicu, smatram da je nerešen ishod na ovom meču negde i pravedan, iako ne bi bilo nezasluženo da je pobedila bilo koja od ove dve ekipe.

Što se tiče Dinama, teško je iščupati se kada ekipa uđe u sezonu sa mnogo poraza, ali verujem da će oni naći načina da se izdignu iz te situacije i opstanu u ligi.

Utakmica je bila vrlo korektna i osvojeni bod smatram za nas uspešnim rezultatom - kazao je Čelar na konferenciji za medije posle meča.

Pomoćni trener domaćih Radmilo Raca Jovanović rekao je po završetku utakmice da je Dinamo utakmicu počeo "smušeno", ali da je ekipa u drugom poluvremenu "pokazala karakter".

- Čestitao bih našim igračima.

Smatram da sudija nije svirao "čist" penal za nas, i nije pokazao gostujućem fudbaleru crvneni karton, zbog čega smo opet oštećeni.

Čestitam Bačkoj na upornosti, ali mislim da smo bili bolji i da je trebalo da pobedimo - kazao je Jovanović.

Trener gostiju Čelar priznao je na kraju, odgovarajući na novinarsko potanje, da je golman gostiju Zogović, izvanrednim intervencijama u drugom poluvremenu, "spasao od poraza" ekipu iz Bačke Palanke na ovom gostovanju.

Najnovije vesti