Ćurčić posle pobede nad Spartakom: Ekipa je pokazala karakter (VIDEO)

Pomoćni trener Dinama Saša Ćurčić izjavio je nakon veoma važne pobede Dinama nad Spartakom (1:0) da su u prvom meču njegovi fudbaleri demonstrirali ono zbog čega je on i pristao da dođe na klupu Dinama.

- Pravi odnos prema igri fudbalera i ponašanje i reakcije stručnog štaba na klupi.

Izuzetno sam ponosan na grače, jer su u taktičkom smislu i u pogledu discipline ispunili sve ono što smo od njih tražili.

Igrači su pokazali karakter i već se nazire sistem na kome se mora studiozno raditi i to do najsitnijeg detalja - rekao je Ćurčić.

Dinamo je u 22. kolu na gradskom stadionu u Surdulici savladao ekipu Spartaka (ŽK) sa 1:0 (1:0) i sada je sa 13 osvojenih bodova za dva boda bliži rivalima u borbi za opstanak, posebno Zemunu (16 bodova) i Radu (17) za kojima zaostaje tri (ove dve ekipe remizirale u međusobnom meču ovog kola), odnosno četiri boda, a ni ekipa OFK Bačke sa 18 osvojenih bodova nije tako daleko.

- U okviru tehničkog dela moramo još da radimo na treninzima, imali smo pas, imali lepu igru na momente protiv Spartaka, ali moramo još raditi na tome.

Počinjemo polako da rešavamo problem realizacije, problem završnice, jer sam priemetio da je u prvom delu prvenstva bio glavni problem - rekao je Ćurčić.

Trener Subotičana Predrag Rogan na konfrenciji za medije posle meča čestitiao je ekipi Dinama "na zasluženoj pobedi".

- Iskoristili su jedan naš kiks, nesmotrenost u odbrani, mislim da je penal za Dinamo opravdano dosuđen.

U drugom poluvremenu smo pokušali da preokrenemo stvari u našu korist; Dinamo je imao nekoliko prilika da stekne i ubedljivije vođstvo.

Mi dve šanse za gol u prvom poluvremenu nismo iskoristili, u drugom smo imali neke poluprilike, ali nedovoljno da se savlada golman domaćina i uzme bod izuzetno motivisanoj ekipi Dinama.

Oni su uspeli da danas dobiju više duela, možda je i to presudilo.

Ostaje nam da se pregrupišemo, pogledamo u oči, izgubljena je samo jedna bitka, ali ima vremena za popravak- kazao je Rogan, poželevši ekipi Dinama sve najbolje u prvenstvu.

Najnovije vesti