Vranjanka došla po tortu u Bujanovac, pa nastradala u poslastičarnici

Žena (1967) iz Vranja stradala je u sredu popodne u Bujanovcu u jednoj radnji za proizvodnju torti u tamošnjoj Kosovskoj ulici, javljaju Bujanovačke.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je usled nepažnje pala sa prvog sprata kroz neograđen otvoreni prostor kod stepenica.

Sa suprugom je došla u radnju kako bi izabrali tortu, a vlasnik ih je poveo na sprat kako bi pogledali dekoracije.

U trenutku dok su njen suprug i vlasnik radnje gledali dekoracije, žena koja je stajala iza njih je pala.

Ona je u besvesnom stanju odvežena u Dom zdravlja u Bujanovcu, odakle je transportovana za Vranje, ali je preminula od zadobijenih povreda.

Čekaju se informacije zvaničnih organa o ovom događaju.

Poslednja vest: Forenzička obrada lica mesta

Iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u Vranju potvrđeno je da je žena iz Vranja (1967) nastradala nakon pada sa prvog sprata firme za proizvodnju torti i kolača u Kosovskoj ulici u Bujanovcu. Tragedija se desila u sredu 21. februara oko 16 časova. Iz OJT navode da je policija izvršila uviđaj, a da je naložena obrada lica mesta od strane forenzičara. Ona je sa suprugom došla u radnju da bi kupili tortu, a nakon dogovora, sa vlasnikom poslastičarnice krenuli su da se penju ka prvom spratu kako bi pogledali i dekoracije, navode iz tužilaštva.

"U jednom trenutku supruga je, usled nepažnje, pala sa prvog sprata kroz nezaštićen otvoreni prostor na stepenicama“, navode iz OJT Vranje.

Najnovije vesti