Surduličanima nova tri boda: Radnik - TSC 2:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog Radnika pobedili su TSC iz Bačke Topole sa 2:1 (1:0), u zaostaloj utakmici 10. kola Super lige Srbije koja je odigrana na Gradskom stadionu u Surdulici.

Pobeda je utoliko značajnija ako se zna da su Surduličani od 23. minuta igrali bez Uroša Milovanovića koji je pocrveneo nakon dva neoprezna starta i dva žuta kartona.

Za Radnik se dva puta u strelce upisao Miloš Spasić u 18. i 86. minutu, dok je počasni gol za goste postigao Stefan Vukić u 89.

Prvi gol Spasić je postigao iz prekida, nakon što je bio najviši u skoku u šesnaestercu gostiju, a drugi direktno iz slobodnog udarca sa oko 25 metara kada je pogodio sam gornji desni ugao gola Filipovića.

Do kraja meča ekipa TSC-a uspela je da samo da ublaži poraz, iako je u većem delu utakmice bila i brojčano nadmoćnija.

Fudbaleri Radnika su posle ove pobede jedanaesti na tabeli Super lige sa 19 osvojenih bodova.

Njih već u ponedeljak očekuje južnjački derbi, odnosno gostovanje Radničkom u Nišu.

Nišije su uoči tog meča devete sa 22 boda, a u prošlom kolu remizirali su sa Napretkom u Kruševcu (1:1).

Radnik - TSC 2:1 (1:0)

Gradski stadion u Surdulici.

Sudija: Dejan Trifković.

Strelci: Radnik: Spasić u 18. i 86; TSC: Vukić u 89.

Žuti kartoni: Radnik: Milovanović (2), TSC: Petković, Antonić.

Crveni kartoni: Radnik: Milovanović.

Radnik: Ranđelović, Hodžić, Jokić, Radmanovac, Janjić, Oreščanin, Medić, Nedeljković (od 82. minuta Biber), Spasić, Subotić (od 76. minuta Bjedov) , Milovanović.

TSC: Filipović, Petrović (od 46. minuta Banjac), Antonić, Petković, Varga, Stanojev (od 63. minuta Stojković), Tomanović, Bočkai (od 78. minuta Milićević), Zec, Stanojlović (od 46. minuta Krsmanović), Vukić.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...