Glišić na sednici Okružnog odbora SNS: Menja se slika Pčinjskog okruga FOTO/VIDEO

Sednica Okružnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) protekla je u konstruktivnoj atmosferi, imali smo prilike da se malo bliže upoznamo i trudiću se da što češće dođem ovde jer je energija ljudi koji su nas dočekali fascinantna, izjavio u četvrtak u Vranju Aleksandar Šapić, potpredsednik IO SNS.

On je posle sednice tog odbora, ne govoreći o detaljima i zaključcima sastanka, kazao da mu je doček koji je priredilo članstvo naprednjaka u Vranju podstrek da se u narednom periodu" još više založi" za realizaciju ideja ove partije.

Sednici Okružnog odbora naprednjaka, koja je održana u upravnoj zgradi Jumka, osim Šapića prisustvovali su osim lokalnih i okružnih funkcionera i predsednik IO SNS Darko Glišić i još jedan potpredsednik Dragan Stevanović Boske, neformalni šef naprednjaka na jugu Srbije.

"Od autoputa do ovog što se trenutno dešava sa investicijama u Vranjskoj Banji slika Pčinjskog okruga se menja".

Idemo zajedno u nove pobede", poručio je Glišić okupljenim naprednjacima po dolasku u Vranje.

Šapić, koji se jedini pojavio pred novinarima nakon sastanka, još je kazao da će sa članovima IO SNS u narednih mesec i po dana obići skoro čitavu Srbiju.

"Čeka nas jedna poprilično teška godina za čitavu zemlju zbog svih dešavanja geopolitičkih i oko korone, južne srpske pokrajine, a sledeće godine čekaju nas i izbori.

Kad god se približavaju izbori atmosfera u društvu je pomalo uzavrela.

Nadam da ćemo mi kao najveća politička organizacija u zemlji učiniti sve da pokažemo da mi nemamo neprijatelje, već samo neistomišljenike.

SNS je državotvorna stranka koja mora da pokaže razumevanje i za one koji možda nju ne razumeju - kazao je Šapić.

On je dodao da će pokušati da svemu da "svoj skromni doprinos" i da će "makar malo doprineti da Srbija bude bolja".

- Bili smo u Čačku i Kraljevu, dakle Vranje je praktično na početku ovih naših obilazaka, cilj je da se uživo sretnemo sa ljudima i uočimo šta bismo mogli drugačije i kako dalje.

Mislim da je Srbija danas ekonomski stabilnija nego posle 5. oktobra 2000. i u godinama nakon toga.

Infrastruktura je ključ, što se više ona bude razvijala jednostavnije će se razvijati i ekonomija - rekao je Šapić.

Sednici Okružnog odbora SNS u Vranju prisustvovali su svi čelnici opštinskih odbora u Pčinjskom okrugu, članovi i simpatizeri partije.

Nije poznato da li su na sednici odbora, koja je održana iza zatvorenih vrata, donete neke konkretne kadrovske mere kada je reč o organizaciji stranke u ovom delu zemlje.

Najnovije vesti