U sredu sednica Skupštine grada, gradonačelnik podnosi izveštaj o radu

Na dnevnom redu Skupštine grada Vranja u sredu biće, između ostalog, izveštaji o radu za 2018. godinu gradonačelnika, Gradskog veća, Gradske uprave, Gradskog pravobranilaštva, loalnog ombudsmana, Gradskog štaba za vanredne situacije i glavnog gradskog urbaniste.

Pred odbornicima će se naći izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima poslovanja za prošlu godinu pojedinih javnih preduzeća i javnih ustanova.

Biće razmatran Predlog odluke o manjim montažnim objektima privremenog karaktera na području grada, Predlog odluke o pokretanju postupka otuđenja stanova iz javne svojine grada Vranja, te Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata.

Jedna od tačaka biće Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o taksi prevozu putnika i limo servisu.

Planiran je, takođe, pretres Predloga odluke o izmeni odluke o pravobranilaštvu grada Vranja, Predloga programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Vranja za 2019. i Lokalnog operativnog plana odbrane od poplava u 2019.

Razmatraće se predlozi rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini sa pojedinih katastarskih parcela, kao i o imenovanju i razrešenju pojedinih članova školskih odbora osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Vranja.

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković zakazao je početak 33. sednice gradskog parlamenta za sredu u 9 časova.

Najnovije vesti