Gostima derbi i jesenja titula: Vranjska Banja - Pčinja 1:2

Pobedom nad Vranjskom Banjom u gostima od 1:2 fudbaleri Pčinje iz Trgovišta probili su se na vodeću poziciju tabele fudbalske Zone Jug i osvojili jesenju titulu, nakon kiksa Puste reke koja je izgubila na gostovanju od Mladosti u Medoševcu sa 2:1

Sada Pčinjani sa 32 imaju dva boda prednosti ispred drugoplasirane Vlasine iz Vlasotinca i tri više od Puste reke iz Bojnika.

Vranjska Banja je nazadovala za jedno mesto, sada je sedma sa 22 boda.

Mladost iz Bosilegrada nije uspela da u nedelju nastavi pobednički niz iz prethodna dva kola i poražena je na svom terenu sa 2:0 od neugodnog Jedinstva iz Gornje Stopanje.

Bosilegrađani su poslednji na tabeli sa 9 bodova, a ispred njih su Jablanica iz Medveđe i Tanasko Rajić iz Pirota sa po 12.

Morava iz Vladičinog Hana, trenutno osma na tabeli sa 22 boda, pobedila je u subotu pirotsko Jedinstvo od 4:3 (2:1) na domaćem terenu.

Sledi pauza u prvenstvu do proleća.

U nastavku šampionata Hančani će dočekati drugoplasiranu Vlasinu, Pčinja će ići na teško gostovanje Mladosti u Medoševcu, a nimalo lak meč imaće Vranjska Banja, koja će biti domaćin četvrtoplasiranom Balkanskom iz Dimitrovgrada.

Bosilgradska Mladost imaće priliku da pobedom u Pirotu nad Tanaskom Rajićem dostigne po broju bodova direktnog konkurenta za ispadanje.

Najnovije vesti