Program intenzivnih obuka u Narodnom univerzitetu Vranje

Javna ustanova Narodni univerzitet u Vranju pozvala je sve zainteresovne koji žele da pokrenu privatan biznis ili unaprede svoje dosadašnje iskustvo u radu da prisustvuju jednodnevnim obukama u trajanju od po osam časova za više zanimanja.

- U ustanovi će se držati poslovna obuka za poljoprivrednike, za izradu biznis planova, za internet marketing, izrada poslovnih blogova i event menadžment (organizacija događaja) - navode iz ove ustanove.

Obuke su, kako se objašnjava, namenjene vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, nevladinom sektoru, privatnim preduzetnicima i svima koji su zainteresovani za sticanje novih znanja i veština.

- Cilj je da se olakša i pojasni poslovanje u poljoprivredi, kao i značaj zadruga; da se usvoji znanje koje će biti praktično primenljivo u različitim oblastima poslovanja i marketinga - poručuju i NU.

Predavači će biti sertifikovani treneri za izvođenje poslovnih obuka.

Svaki polaznik iskusiće teoretski i praktičan rad.

Obezbeđeno je osveženje i zajednički ručak u pauzama.

Nakon obuke polaznici dobijaju uverenje o stručnoj osposobljenosti.

Cena obuke je 2.500 dinara, a nezaposleni će dobiti popust od 30 odsto.

Obuka će se organizovati u prostorijama Narodnog univerziteta ili u prostorijama seoskih mesnih zajednica, ako je veći broj prijavljenih iz određenih mesta.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...