Zona Jug: Značajne pobede Morave i Trnovca

Nebeski anđeli iz Vranja doživeli su poraz kao domaćini od Puste reke iz Bojnika sa 1:2 (1:2), u utakmici 5. kola fudbalske Zone Jug.

Jedini gol za tim Vojske Srbije na Stadionu u Bazi Jug postigao je Petrović u 40, dok su pobedu gostima doneli Stanišić u 4. i Stanković u 43. minutu.

Kao domaćini igrali su i fudbaleri OFK Alakinca koji, uprkos velikim očekivanjima, nisu uspeli da pobede ekipu Plantaže iz Donjeg Stopanja - bilo je 2:2.

Jedinu pobedu od ekipa iz Pčinjskog okruga koje su svoje mečeve odigrale u subotu ostvarila je SFK Morava protiv Radana iz Lebana - 2:0.

Prema trenutnom stanju na tabeli hanska Morava je četvrta sa 10 bodova, tri manje od lidera Žitorađe.

OFK Alakince je deveto sa 6, Nebeski anđeli deseti sa 5.

Trnovac u derbiju juga deklasirao Banju

Fudbaleri FK Trnovca pobedili su u južnjačkom derbiju ekipu Vranjske Banje sa 5:2. Strelci za Trnovčane bili su Zećiri dva puta, Asani, Ebibi i Fetai. Trnovac je posle ovog kola sedmi na tabeli Zone Jug sa 7 osvojenih bodova u pet kola. Najslabije na tabeli među klubovima iz okruga stoji Vranjska Banja koja je trenutno pretposlednja petnaesta bez osvojenih bodova. Iza nje je jedino Polet 1980 iz Lapljeg Sela zbog slabije razlike.

U narednom 6. kolu OFK Alakince će gostovati trećeplasiranoj Jablanici u Medveđi, dok će se odigrati dva derbija ekipa iz okruga.

Vranjska Banja dočekaće hansku Moravu, a Nebeski anđeli ekipu Trnovca.

Najnovije vesti