Zona Jug: Trnovčani pobedili na strani, Anđelima i Moravi po bod

Vranje - Tri ekipe iz Pčinjskog okruga odigrale su svoje utakmice 18. kola Zone Jug tokom vikenda, a jedini trijumf ostvarila je ekipa FK Ternoci iz Velikog Trnovca koja je sa 0:3 (0:1) u Medveđi savladala favorizovanu, trećeplasiranu Jablanicu.

Tim iz Trnovca u vođstvo je doveo Artin Limani u 23, na 0:2 povisio je Riza Haliti u 77, a konačan rezultat postavio Gentrit Ebibi u 82. minutu.

U ovom kolu Zone Jug OFK Alakince je bilo slobodno, a utakmica Pusta reka - Vranjska banja je odložena zbog izbacivanja Banjčana iz lige).

Nebeski anđeli iz Vranja su na gostovanju Radanu u Lebanu odigrali 1:1, dok je SFK Morava iz Vladičinog Hana odigrala bez golova na gostovanju Plantaži u Donjem Stopanju.

Na tabeli Zone Jug prvo mesto dele Svetlost (iz Badnjevca kod Žitorađe) i Žitorađa sa po 34 boda.

Najbolje od ekipa iz Pčinjskog okruga stoji hanska Morava, koja na šestom mestu ima 28 bodova.

Trnovac je sedmi sa 26, Nebeski anđeli deseti sa 23, a OFK Alakince trinaesto od petnaest klubova sa 13 osvojenih bodova.

U narednom kolu Alakinčani će dočekati dvanaestoplasiranog Čekmina iz istoimenog mesta kod Leskovca, SFK Morava će ugostiti trećeplasiranu Jablanicu, a Trnovac osmoplasiranog Radana iz Lebana.

Meč Nebeski anđeli - Vranjska banja neće se igrati zbog izbacivanja Banjčana iz lige i najverovatnije će biti registrovan "za zelenim stolom" u korist "anđela".

Najnovije vesti