Zona Jug: Tri pobede i dva poraza timova iz Pčinjskog okruga

Vranje - Tri tima iz Pčinjskog okruga ostvarili su pobede, a dva su poražena u utakmicama 7. kola fudbalske Zone Jug, koje su odigrane proteklog vikenda.

Najubedljiviji su bili Nebeski anđeli iz Vranja na gostovanju u Kuršumliji gde su u potpunosti nadigrali domaću OFK Kosanicu i ostvarili pobedu od 0:4 (0:2).

Na Gradskom stadionu u Kuršumliji, pred malobrojnim domaćim navijačima, Vranjance je u vođstvo doveo Aleksandar Radivojević u 30. minutu.

Do kraja prvog dela igre prednost je duplirao Nemanja Cvetković u 41. minutu.

Isti igrači postigli su još po jedan gol u nastavku utakmice.

Najpre je na 3:0 povisio Radivojević, da bi tačku na ovaj meč svojim drugim golom stavio Cvetković u 68. minutu.

U ovom kolu pobede su od timova sa krajnjeg juga ostvarili hanska SFK Morava, koja je kao domaćin bila ubedljiva protiv leskovačke Sloge (4:1), dok je nešto teže do tri boda došlo OFK Alakince koje je na svom stadionu u istoimenom mestu kod Surdulice bilo bolje od Grackog sa 2:1.

Mečeve su u ovom kolu izgubili preševska Lugina, koja je na svom terenu poražena od trećeplasirane Mladosti iz Vinarca sa 2:4, kao i Ternoci iz Velikog Trnovca istim rezultatom poražen na gostovanju Jedinstvu u Gornjem Stopanju.

Najbolje plasirani tim Zone Jug iz Pčinjskog okriuga i dalje je hanska Morava, koja na četvrtom mestu ima 13 bodova.

Nebeski anđeli su sedmi sa 10, Ternoci deveti sa 9, OFK Alakince četrnaesto sa 7, a Lugina poslednja šesnaesta sa 4 boda.

U narednom kolu Nebeski anđeli imaće težak zadatak kao domaćini protiv Žitorađe, lidera na tabeli sa sedam pobeda u isto toliko kola.

Ternoci će dočekati drugoplasiranu Plantažu iz Donjeg Stopanja, Lugina odigrati derbi začelja u Starom Gracku protiv pretposlednjeg Grackog, OFK Alakince gostovati Slogi u Leskovcu, a SFK Morava Radanu u Lebanu.

Najnovije vesti