Zona Jug: Samo Nebeski anđeli do bodova od ekipa iz okruga

Osim Nebeskih anđela iz Vranja, koji su u međusobnom duelu, u derbiju dve ekipe iz Pčinjskog okruga u okviru 4. kola Zone Jug pobedili FK Vranjsku Banju u gostima sa 0:2, preostala četiri tima sa krajnjeg juga Srbije doživeli su poraze.

SFK Morava iz Vladičinog Hana, koja u prvim kolima demonstrirala najbolju igru kada je reč o ekipama iz okruga, poražena je na gostovanju od petoplasirane Jablanice u Medveđi sa 1:0.

OFK Alakince iz istoimenog mesta kod Surdulice doživelo je pravu katastrofu na gostovanju Čekminu (4:0), a bolje nije prošao ni Trnovac koji je izgubio od Radana u Lebanu sa 3:1.

Hanska Morava koja je uoči ovog kola bila druga na tabeli sada je peta sa 7 bodova, Nebeski anđeli i OFK Alakince na sedmom i osmom mesti imaju po 5, a Trnovac na desetom 4 boda.

Banjčani igraju najslabije od svih pet timova iz okruga od početka sezone i nalaze se na pretposlednjem mestu tabele u društvu još dva tima koji od starta lige nemaju ni bod.

U narednom 5. kolu Zone Jug Nebeski anđeli dočekaće dvanaestoplasiranu Pustu reku, SFK Morava igraće u Vladičinom Hanu u jednom od derbija kola sa trećeplasiranim lebanskim Radanom, a OFK Alakince dočekaće jedanaestoplasiranu Plantažu iz Donjeg Stopanja.

Derbi meč na okružnom nivou odigraće u Trnovcu istoimeni domaći tim i FK Vranjska Banja.

Sve parove narednog kola pogledajte u nastavku.

Najnovije vesti