Zona Jug: Pobede Nebeskih anđela, Morave i OFK Alakinca

Vranje - Tri tima fudbalske Zone Jug iz Pčinjskog okruga zabeležili su pobede u utakmicama 28. kola koje su odigrane u subotu.

Najubedljiviju su ostvarili Nebeski anđeli iz Vranja, koji su ekipu Moravca, gostiju iz Mrštana koji zauzimaju poslednje mesto na tabeli, pobedili sa 6:0 (3:0).

Het trik za Vranjance postigao je centarfor Aleksandar Stojković (10, 30 i 64. minut), jedan gol dao je Ranko Veljović u 28, kao i kapiten Aleksandar Stojilković u 75, dok je mrežu gostiju ušavši sa klupe pogodio Veljko Ristić u 69. minutu.

SFK Morava iz Vladičinog Hana se pobedom od 4:1 u derbiju protiv Žitorađe na domaćem terenu probila na treće mesto tabele, a ispred nje je, osim Žitorađe, još i neprikosnoveni OFK Topličanin.

Iznenađujuću pobedu ostvarilo je OFK Alakince u Bojniku protiv Puste reke (0:2), pa su se Alakinčani sa pretposlednje trinaeste probili na jedanaestu poziciju na tabeli sa 28 bodova.

Sada su iza njih na tabeli Plantaža iz Donjeg Stopanja, Čekmin i Moravac.

Trnovac će svoju utakmicu ovog kola odigrati u nedelju kada će dočekati petoplasiranu Svetlost iz Badnjevca kod Žitorađe.

Morava, najbolje plasirani tim iz okruga, sada je treća na tabeli sa 41 bodom, Nebeski anđeli su šesti sa 35, a Trnovac deseti sa 30 (i utakmicom manje).

OFK Alakince na jedanaestom mestu ima 28 bodova.

U Zoni Jug ostala su da se odigraju još dva kola.

U narednom 29. kolu hanska Morava gostovaće Svetlosti u Badnjevcu, Trnovčani Moravac Orionu u Mrštanu, a OFK Alakince lideru OFK Topličaninu u Prokuplju.

Nebeski anđeli će u narednom kolu biti slobodni.

Najnovije vesti