Zona Jug: Pobede Dinamo Jug-a, Nebeskih anđela i Morave

Dinamo Jug u nedelju je kao domaćin u Vranju pobedio ekipu Mladosti 1959 iz Vinarca sa 1:0, u utakmici 6. kola fudbalske Zone Jug koja je odigrana na Stadionu Jumko u Vranju.

Vranjanci su se ovom pobedom probili na peto mesto Zone Jug, sa samo tri boda zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Slogu iz Leskovca.

Pobedu u ovom kolu, i to na teškom gostovanju protiv OFK Kosanice u Kuršumliji ostvarila je ekipa Nebeskih anđela iz Vranja.

U trijumfu od 0:3 (0:1), protiv domaćina koji je važio za apsolutnog favorita, strelci za anđele bili su Nemanja Cvetković u 8, Nemanja Mladenović u 58. i Aleksandar Radivojević u 70. minutu.

Hanska Morava, treći tim iz Pčinjskog okruga koji je igrao svoju utakmicu ovog vikenda, potopio je gostujućeg Jastrepca iz Blaca, najslabiju ekipu lige, sa 5:0 (1:0).

Strelci za Hančane na stadionu kraj Južne Morave bili su Živković u 33, Mladenović u 46 i 75, Šejić u 52 i Ilić u 54. minutu iz penala.

Mineralac iz Vranjske Banje, četvrti tim iz okruga u ovoj ligi, svoj meč 6. kola odigraće u sredu protiv Radana u Lebanu.

Posle šest kola najbolje plasirani tim sa krajnjeg juga u ovoj ligi je Dinamo Jug na petom mestu sa 11 bodova.

Morava iz Vladičinog Hana je sedma sa 9 bodova, Nebeski anđeli jedanaesti sa 7, a Mineralac (uz utakmicu manje) petnaesti sa 5 bodova.

Derbi Dinamo Jug-a i Nebeskih anđela u 7. kolu

U narednom 7. kolu vranjski Dinamo Jug igraće derbi okruga protiv Nebeskih anđela, Morava će gostovati Gračanici, dok će Mineralac u Vranjskoj Banji dočekati lidera Slogu iz Leskovca.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...