Zona Jug: Pobeda Pčinje u derbiju, Anđeli furiozni

Vranje - Fudbaleri Pčinje iz Trgovišta, barem prema rezultatima u dosadašnjem toku prvenstva, nezadrživo grabe ka plasmanu u Srpsku ligu Istok.

U derbi utakmici 14. kola Zone Jug savladali su kao domaćini jednog od glavnih konkurenata Pustu reku iz Bojnika sa 1:0.

Još jedan tim iz Pčinjskog okruga, Nebeski anđeli iz Vranja bili su više nego uspešni u utakmici ovog kola u pobedi nad Poletom 1980 iz Lapljeg sela od 5:0.

Pčinja se posle ovog kola sa osvojenih 36 bodova odmakla na šest bodova razlike u odnosu na najbližeg konkurenta Vranjsku Banju (koja je bila slobodna u ovom kolu), a čak deset više od trećeplasirane OFK Kosanice, a jedanaest od Budućnosti iz Orašja i Puste reke.

Morava iz Vladičinog Hana svoju utakmicu 14. kola odigraće u nedelju proitv desetoplasiranog Jedinstva u Gornjem Stopanju.

Morava je jedanaesta na tabeli.

Pčinja će u sledećem kolu gostovati devetoplasiranom Čekminu u istoimenom mestu kod Leskovca, a Vranjska Banja dočekaće trinaestoplasiranu Akdemiju 10 iz Prokuplja.

Nebeski anđeli, tim Vojske Srbije, gostovaće pretposlednjoj Svetlosti u Badnjevcu, a Morava će biti domaćin četrnaestoplasiranom Jastrepcu iz Blaca.

Najnovije vesti