Zona Jug: Morava deklasirala Banju u derbiju okruga, remi Trnovca i Anđela

Vranje - Dva derbija ekipa iz Pčinjskog okruga u utakmicama 6. kola fudbalske Zone Jug završena su pobedom domaćina i jednim nerešenim rezultatom.

Nebeski anđeli iz Vranja nisu kao domaćini uspeli da savladaju Trnovac na stadionu Baze Jug - bilo je 2:2.

FK Vranjska Banja doživela je još jedan bolan poraz od 0:3 od gosta SFK Morave iz Vladičinog Hana, pa Banjčani ostaju i dalje bez osvojenog boda od starta prvenstva.

OFK Alakince, peti tim iz Pčinjskog okruga, doživeo je poraz kao gost u ovom kolu od trećeplasirane Jablanice u Medveđi (3:1).

Hanska Morava ostaje najbolje plasirani tim iz Pčinjskog okruga na tabeli Zone Jug na četvrtom mestu sa trinaest bodobva iz šest kola.

Ispred Hančana su Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja i Žitorađa sa po 16, dok trećeplasirana Jablanica ima 14 bodova.

Od ekipa iz okruga visoko sedmo mesto zauzima ekipa Trnovca sa osam osvojenih bodova, Nebeski anđeli iz Vranja su deveti, a OFK Alakince deseto (obe ekipe imaju po šest bodova), dok je Vranjska Banja pretposlednja bez bodova (jedino je slabije plasiran Polet 1980 iz Lapljeg Sela koji ima slabiju gol razliku).

U narednom 7. kolu SFK Morava i Nebeski anđeli odigraće derbi okruga u Vladičinom Hanu, Trnovac će dočekati Pustu reku iz Bojnika, a OFK Alakince tim Radana iz Lebana.

Vranjska Banja sa malim šansama da osvoji prve prvenstvene bodove gostovaće lideru na tabeli - Jedinstvu u Gornjem Stopanju.

Najnovije vesti