Zona Jug: Druga vezana pobeda Nebeskih anđela

Drugu vezanu pobedu u samo nekoliko dana ostvarili su Nebeski anđeli iz Vranja, savladavši u gostima Svetlost, još jednu ekipu iz Žitorađe, sa 1:2 (0:2), u utakmici vanrednog 27. kola fudbalske Zone Jug.

Nebeske anđele je u vođstvo doveo Slobodan Ignjatović u 43, a prednost je duplirao Aleksandra Stojković, već u narednom 44. minutu.

Svetlost je počasni gol postigla u finišu utakmice, u trećem minutu nadoknade vremena preko rezerviste Sretena Pavlovića.

Od ostalih ekipa iz Pčinjskog okruga, Trnovac je u ovom kolu poražen na gostovanju Žitorađi sa 4:1, dok je OFK Alakince u istoimenom mestu kod Surdulice pobedilo Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja sa 3:2.

Hanska Morava, najbolje plasirani tim u Zoni Jug iz Pčinjskog okruga, deklasirana je sa 5:0 na gostovanju lideru OFK Topličaninu u Prokuplju.

Morava iz Hana je i dalje peta na tabeli Zone Jug sa 38 bodova, Nebeski anđeli su osmi sa 32, Trnovac deseti sa 30, a Alakinčani zauzimaju pretposlednje trinaesto mesto sa 25 bodova.

U narednom 28. kolu, koje će biti na programu predstojećeg vikenda, OFK Alakince gostovaće Pustoj reci u Bojniku, SFK Morava će dočekati drugoplasiranu Žitorađu, Trnovac Svetlost iz Badnjevca kod Žitorađe, dok će Nebeski anđeli igrati sa poslednjim Moravac Orionom iz Mrštana, koji ove sezone ima osvojen samo jedan bod.

Najnovije vesti